Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η πρώτη ασθενής με κορωνοϊό που βγαίνει από την εντατική του Γ.Ν Χαλκιδικής, μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών του Νοσοκομείου Πολυγύρου.

Άξιες συγχαρητηρίων είναι οι ενέργειες των ιατρών και νοσηλευτών του Γ.Ν Χαλκιδικής που καθημερινά δίνουν και τη ψυχή τους ώστε να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ασθενείς του κορωνοϊού αλλά και των υπόλοιπων ασθενειών αντίστοιχα.

Αισιόδοξο είναι το μήνυμα της επόμενης μέρας, όπως ακούγεται και από τους γιατρούς που βρίσκονται στο πλευρό των ασθενών.

Η ιατρική κατάσταση της ασθενούς 

Πρώτη ασθενής με βαριά συνυπάρχουσα παθολογία, ανοσοκαταστολή και ρευματοειδή αρθρίτιδα, η οποία νόσησε από τον ιό covid19 και έκανε βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια και πνευμονία, διασωληνώθηκε στην Μ.ΕΘ., αργότερα τραχειοστομήθηκε και μετά από 17 ημέρες εξήλθε με δική της αναπνοή.

Η 56χρονη νοσηλεύεται πλέον στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου υπό στενή παρακολούθηση, καθώς τα τεστ που τις έγιναν ήταν αρνητικά στον ιό και η ίδια είναι καλά στην υγεία της.