Ο ΠΟ Τρίγλιας συγκαταλέγεται στις πιο αδικημένες ομάδες της Χαλκιδικής τη φετινή χρονιά, διότι αρχικά αυτός, που μετέχει στο πρωτάθλημα της Football League και μετέπειτα η Καλλικράτεια και η Βαρβάρα της Football League 2 αλλά και οι υπόλοιπες ερασιτεχνικές ομάδες του νομού, βιώνουν τα προβλήματα που έφερε στον αθλητισμό το δεύτερο κύμα της πανδημίας.

To σύνολο της Τρίγλιας, περιμένοντας το οριστικό ”οκ” που θα επιτρέψει την επιστροφή στο γήπεδο για την έναρξη της Football League, συναντήθηκε στο διαδίκτυο και τα είπε για όλα όσα επικρατούν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΟ Τρίγλιας:

Στο ποδόσφαιρο και ειδικά σε μια ομάδα, πέρα από το καθαρά αγωνιστικό μέρος, πολύ σημαντικό είναι και το κομμάτι της επικοινωνίας μεταξύ των μελών της. Εν μέσω πανδημίας και αναστολής ομαδικών αθλητικών δραστηριοτήτων, η ατομική συντήρηση του κάθε ποδοσφαιριστή σίγουρα δεν συγκρίνεται με μια ομαδική προπόνηση, με ότι επιπλέον αυτή συνεπάγεται. Έτσι χθες το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είχαν μια διαδικτυακή συνάντηση, μέσω της πλατφόρμας zoom, κατά την οποία συζήτησαν για τα θέματα που τους απασχολούν, όσον αφορά, πάνω απ’ όλα, την υγεία αυτών και των δικών τους ανθρώπων, αλλά και την εξέλιξη και ανανέωση των ατομικών προγραμμάτων προπόνησης. Παράλληλα η συζήτηση επεκτάθηκε, εκφράζοντας όλοι την αγωνία τους για το τι μέλλει γενέσθαι, τόσο για το ενδεχόμενο έναρξης του πρωταθλήματος, όσο για την όλη κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο και στην κοινωνία γενικότερα, αλλά και ότι θέμα μπορεί να συζητηθεί μεταξύ των μελών μιας εξαιρετικής παρέας, μα πάνω απ’ όλα οικογένειας! Και φυσικά το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη εβδομάδα!