Αθλητικά

Γ. Μανωλούτσος: «Δεν αργεί η επιστροφή στα γήπεδα» (vid)

Ο τεχνικός της Ακαδημίας Φούρκας, Γιάννης Μανωλούτσος, μιλάει στη Χαλκιδική Πολιτική για το ποδόσφαιρο του νομού, την επανέναρξη των δραστηριοτήτων και τα τμήματα υποδομής

Ο έμπειρος προπονητής της Ακαδημίας Φούρκας, Γιάννης Μανωλούτσος, μιλώντας στη Χαλκιδική Πολιτική αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα της πανδημίας τονίζοντας πως πρέπει ακόμη να προσέχουμε αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξος ως προς την επιστροφή της κανονικότητας και των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Ακόμα, επισήμανε πως η Ακαδημία της Φούρκας θέλει χρόνο για να στηθεί όπως την οραματίζεται καθώς η πανδημία ούτε πέρσι ούτε φέτος του επέτρεψε να ασχοληθεί ολοκληρωμένα αλλά θεωρεί πως με την πάροδο του χρόνου θα πετύχει αυτό που ονειρεύεται.

Επίσης, αναφέρθηκε στο Kids Save Lives και τους υπεύθυνους της Χαλκιδικής για το εξαιρετικό σεμινάριο που έκαναν με τα παιδιά πριν από λίγες ημέρες και τόνισε πως ήταν κάτι το ανεπανάληπτο για τα παιδιά, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του κύριου Στεφανάκη και του κύριου Θεμελή.

Κλείνοντας, σχολίασε θετικά την προσπάθεια της ΕΠΣΧ για τα πρωταθλήματα των τμημάτων υποδομής, τονίζοντας πως τα τελευταία πέντε χρόνια τα τμήματα υποδομής της Χαλκιδικής έχουν ανέβει επίπεδο.

Αναλυτικά, δείτε ΕΔΩ όλη τη συνέντευξη του Γιάννη Μανωλούτσου

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button