Αθλητικά

Ο Γιάννης Μανωλούτσος καλεσμένος στο σημερινό αθλητικό Live

Λίγο μετά τις 20:00, όπως κάθε Δευτέρα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Χαλκιδικής Πολιτικής

Ο Μιχάλης Σουνάς φιλοξενεί σήμερα, λίγο μετά τις 20:00 στο αθλητικό Live, τον Γιάννη Μανωλούτσο, τον ιδρυτή και τεχνικό της Ακαδημίας Φούρκας.

Ο άλλοτε τερματοφύλακας αρκετών ομάδων της Χαλκιδικής αλλά μετέπειτα και τεχνικός συλλόγων του νομού, θα μιλήσει για την κατάσταση που βιώνει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, η χώρα μας γενικότερα και πως φαντάζεται την μετά κορωνοϊού εποχή στις ακαδημίες και στο ποδόσφαιρο του νομού.

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button