Ο Σύλλογος Μεσιτών Χαλκιδικής διοργανώνει διαδικτυακή συνάντηση (webinar) με την Πρόεδρο της Ο.Μ.Α.Σ.Ε. (Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος) κα Άρτεμις Μαυράκη και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κο Γιάννη Κουφίδη.
Τα θέματα της συνάντησης αφορούν στην κατάσταση γενικότερα της αγοράς και ειδικότερα της αγοράς ακινήτων την παρούσα περίοδο (Covid-19), καθώς επίσης και κινήσεις που έχουν γίνει από τους εν λόγω φορείς για την προφύλαξη, ενίσχυση και ενδυνάμωση του επαγγέλματος των Αδειούχων Μεσιτών.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27/11/2020 ώρα 18.00 και είναι ανοιχτή για όλα τα μέλη του Συλλόγου Μεσιτών Χαλκιδικής (θα αποσταλεί σύνδεσμος σύνδεσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).
Στη συνάντηση υπάρχει η δυνατότητα να συμμετέχει και όποιος άλλος συνάδελφος (αδειούχος μεσίτης) επιθυμεί, αρκεί να επικοινωνήσει με τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου κο Κωνσταντίνο Καρούλη στο τηλ 2373065555 και να προσκομίσει αποδεικτικό Άδειας Μεσίτη και Βεβαίωση ΓΕΜΗ αποστέλοντάς τα στο symexa@gmail.com.