Παρατείνεται η συγχρηματοδότηση από τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα της λειτουργίας του Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αριστοτέλη έως 31/12/2023. Παράλληλα, έγινε παραλαβή προϊόντων αξίας περίπου 2.000,00€ από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αριστοτέλη, που αποτελούν δωρεά του Κοινωφελούς Ιδρύματος «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ» ενώ πραγματοποιήθηκε η διανομή τροφίμων για το μήνα Νοέμβριο 2020 και θα συνεχιστεί όλη την εβδομάδα.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας εγκρίθηκε η τροποποίηση της Πράξης: «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αριστοτέλη» στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία». Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Η τροποποίηση αφορά στην παράταση συγχρηματοδότησης της λειτουργίας της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αριστοτέλη έως 31/12/2023.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η παραλαβή τροφίμων αξίας περίπου 2.000,00€ από το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου Αριστοτέλη που αποτελούν δωρεά του Κοινωφελούς Ιδρύματος «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ». Η δωρεά πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της υπογραφής Μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αριστοτέλη και της Κ.Ε.Δ.Ε. και της λήψης σχετικής απόφασης από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα το Κοινωνικό Παντοπωλείο ενισχύθηκε σημαντικά με τρόφιμα και από τον Δήμο Αριστοτέλη.

Για το μήνα Νοέμβριο 2020 η διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 και την Τρίτη 24 Νοεμβρίου για τους οικισμούς Ιερισσό, Ουρανούπολη, Νέα Ρόδα, Αμμουλιανή, Στρατώνι, Γομάτι και Πυργαδίκια από τους χώρους της δομής κατά τις ώρες 9.00 π.μ έως 14.μ.μ. Αυτή την εβδομάδα θα γίνει η διανομή και στους υπόλοιπους οικισμούς του Δήμου. Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν και τηλεφωνικά.

Επισημαίνεται ότι, όσοι από τους πολίτες ή τους επαγγελματίες της περιοχής και όχι μόνο επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια του Δήμου Αριστοτέλη για την παροχή βοήθειας και υποστήριξης στους συμπολίτες που το έχουν ανάγκη και την δημιουργία ενός πλέγματος κοινωνικής προστασίας, μπορούν ενισχύσουν την προσπάθεια του Δήμου με την δωρεά τροφίμων προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αριστοτέλη στον αριθ. τηλ. 23770 22791. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αριστοτέλη στεγάζεται στο κτήριο του Περιφερειακού Ιατρείου Ιερισσού.