Αθλητικά

Η ανάρτηση των ακαδημιών Λακκώματος… γροθιά στο στομάχι (pic)

Μια συγκινητική φωτογραφία δημοσίευσε το Λάκκωμα

Μια εικόνα που αποτυπώνει πλήρως την κατάσταση που βιώνουν τα γήπεδα της χώρας ανάρτησε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Διγενή Λακκώματος στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ομάδας.

Η φωτογραφία δείχνει ένα λυπημένο παιδί να κοιτάει το γήπεδο έξω από τα κάγκελα μη μπορώντας να παίξει σε αυτό με τους φίλους του λόγω πανδημίας.

Ο κορωνοϊός έχει ”κλειδώσει” τα γήπεδα της χώρας και δεν είναι λίγοι αυτοί που περιμένουν εναγωνίως την επίσημη επιστροφή σε αυτά.

Μάλιστα, η εικόνα συνοδεύεται από τα εξής σπαρακτικά λόγια: ”Απαγόρευση ευτυχίας, Lockdown στις στιγμές” 

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button