Τέσσερις γιατροί, συγκεκριμένα δύο ιδιώτες και δύο μεταφερόμενοι από Κέντρα Υγείας της Χαλκιδικής, μπαίνουν στη μάχη του Γ.Ν Χαλκιδικής κατά του δεύτερου κύματος της πανδημίας. Παράλληλα, το δυναμικό του Νοσοκομείου ενισχύεται και με οκτώ νοσηλεύτριες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χαλκιδικής Πολιτικής.

Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής, Δεδελούδης Κωνσταντίνος, είναι υπέρμαχος της δημόσιας υγείας όπως και όλοι όσοι εργάζονται στο Νοσοκομείο. Συνεπώς, όλη η ομάδα του Γ.Ν Χαλκιδικής δεν εγκαταλείπει τη προσπάθεια, τουναντίον μάχεται κάθε μέρα και περισσότερο για την καταπολέμηση της εξάπλωσης της πανδημίας στο νομό και όχι μόνο.

Το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Γ. Ν Χαλκιδικής, που στην ουσία είναι σε εφημερία καθημερινά, διότι είναι το μοναδικό στο νομό, συνεχίζει ακούραστα με όλα τα όπλα και στο τέλος θα αποδειχθούν νικητές απέναντι στον αόρατο εχθρό.

Βέβαια, όπως σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα έτσι και στο Νοσοκομείο Πολυγύρου, η μάχη κατά της πανδημίας είναι δύσκολη. Στο πλαίσιο του αγώνα κατά του κορωνοϊού η μια κλινική Covid-19 του Γ.Ν Χαλκιδικής βρίσκεται στο καινούργιο κτήριο, η παλιά μαιευτική μετατράπηκε σε Covid-19, ενώ είναι σε ετοιμότητα και ο τρίτος όροφος του παλιού κτιρίου αν κριθεί αναγκαίο να ριχτεί στη μάχη κατά της πανδημίας.

Το Γ.Ν. Χαλκιδικής έχει πλάνο καταπολέμησης του κορωνοϊού και είναι πανέτοιμο για όλα τα ενδεχόμενα ώστε κανένας πολίτης να μην βρεθεί εκτός ιατρικής περίθαλψης.