Ο Χάρης Τσιγγάρας πανηγυρίζει την επιτυχία της υπογραφής του νέου του συμβολαίου με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο Πορταριανός μέσος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ ως το 2022 και όπως ανέφερε η ανακοίνωση του ασπρόμαυρου στρατοπέδου, ”η επένδυση στο μέλλον συνεχίζεται”.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για την ανανέωση του 20χρονου μέσου: 

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Χάρη Τσιγγάρα μέχρι το 2022. Η επένδυση στο μέλλον συνεχίζεται. Ένα ακόμα παιδί του PAOK Academy υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Δικέφαλο.

Ο λόγος για τον Χάρη Τσιγγάρα , ο οποίος για δεύτερη σεζόν ανήκει στο ρόστερ της Α’ Ομάδας, δουλεύει σκληρά καθημερινά και περιμένει τις ευκαιρίες του.

Από το 2010 που εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ ο γεννημένος στις 20 Αυγούστου του 2000 μέσος είχε επιλέξει για χρόνια να καταπίνει χιλιόμετρα, καθώς ερχόταν από την γενέτειρά του, την Πορταριά Χαλκιδικής. Κάποια στιγμή, βέβαια εγκαταστάθηκε στο Σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Ο Τσιγγάρας ήταν και είναι χαρακτηριστικά πειθαρχημένος και επίμονος. Έξυπνος και ικανός αμυντικός χαφ – ικανός να βοηθά και επιθετικά την ομάδα του (άλλωστε σε μικρή ηλικία εκπαιδεύτηκε ως 8άρι αλλά και 10άρι) – συνετός και συνεπής στην προπόνηση και στο γήπεδο, δεν άργησε να βρει τον δρόμο προς το όνειρο. Ηταν εκ των βασικών στελεχών της πρωταθλήτριας Κ15 τη σεζόν 2014-15, πρωταθλητής και την περίοδο 2015-16 με την Κ17, πρωταθλητής και με την Κ19 τρεις συνεχόμενες σεζόν (2017-18, 2018-19, 2019-20), βασικό στέλεχος της Κ19 στην πορεία της στο Youth League τη σεζόν 2018-19 και φυσικά διεθνής σχεδόν σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των Εθνικών Ομάδων.

Ακολούθησε την Α΄ ομάδα στην προετοιμασία του καλοκαιριού του 2019, χρησιμοποιήθηκε στο φιλικό με την Τσβόλε και συνέχισε να δουλεύει με συνέπεια και υπομονή, αλλά και με προφανή εξέλιξη, που δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Αμπέλ Φερέιρα στην προετοιμασία του καλοκαιριού του 2020. Η πρώτη του ευκαιρία μάλιστα δόθηκε τον Ιούνιο του 2020, όταν πέρασε στο γήπεδο στην αναμέτρηση με τον Άρη στο 86ο λεπτό και πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη συμμετοχή με την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ανέκαθεν καλός μαθητής, εισήχθη μάλιστα στη Σχολή Διοίκησης Οικονομίας κι Επικοινωνίας».