Τα Νέα Μουδανιά και γενικότερα ο Δήμος Ν. Προποντίδας θα έχει στη διάθεσή του δυο κλειστά γυμναστήρια σε λίγους μήνες. Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΟΜ, Φώτης Χατζηιορδάνης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το έργο προχωράει.
Αναλυτικά, η δημοσίευση του:
“Το έργο προχώρησε, ήδη άρχισε να μπαίνει η μεταλλική κατασκευή και ευελπιστούμε ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα έχουμε στην διάθεση μας όχι ένα αλλά δύο κλειστά γυμναστήρια.
Θα θέλαμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο της περιοχής για την κατάσταση στον αθλητισμό που επικρατεί σε ότι μας αναλογεί αλλά δεν μπορούμε να τα βάλουμε ούτε με την φύση ούτε με την πανδημία.
Δουλεύουμε όμως όλοι μαζί ενωμένοι και μόλις μας επιτραπεί θα είμαστε κοντά σας δυνατότεροι και ελεύθεροι από κακά στοιχεία, γηγενείς και μή.
Σε πρώτη φάση θα ξεκινήσουν τα αγωνιστικά τμήματα και σε δεύτερη οι ακαδημίες του ΠΟΜ με πολλές εκπλήξεις και ενδυνάμωση των προπονητών.
Ξεκινάμε ξανά δυναμικά στις ακαδημίες του βόλεϊ με αρχιπροπονητή τον ΡΟΔΟΒΊΤΗ ΕΜΜΑΝΟΥΉΛ ,στο ποδόσφαιρο τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΌΠΟΥΛΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ και στο μπάσκετ τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΌΠΟΥΛΟ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟ.
Τέλος θα ήθελα να δώσω μια συμβουλή σε κάποιους γονείς.
Επειδή τόσα χρόνια έχουν περάσει χιλιάδες παιδιά από τις τάξεις του ΠΟΜ, δεν πρέπει να τρέφουμε αυταπάτες για τις δυνατότητες των παιδιών μας πράγμα που πρώτος έκανα εγώ.
Στον ΠΟΜ δίνουμε ίσες ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά και πραγματικά παίζουν σε αγωνιστικά τμήματα αυτά που αξίζουν, τώρα αν κάποιοι έχουν άλλη γνώμη μπορούν να ιδρύσουν κάποια ομάδα ώστε να παίζουν τα παιδιά τους.
Ο ΠΟΜ ήταν είναι και θα είναι μεγάλος σύλλογος”