Η ανακοίνωση αναφέρει ότι αναμένονται όλες οι ενέργειες από τους αρμόδιους φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους και ιδιαίτερα το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών. Μάλιστα ο Δήμος Κασσάνδρας έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση- καταγγελία της κοινότητας της Αγ. Παρασκευής:

Με δεδομένη την οικονομική δυσπραγία όλων των επιχειρήσεων όχι μόνο της πατρίδας μας αλλά και γενικότερα την παγκόσμια κρίση λόγω covid 19, με λύπη μας αναγκαζόμαστε να καταγγείλουμε την παύση των δρομολογίων του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής προς και από την Αγία Παρασκευή εδώ και μερικές ημέρες.
Η συγκοινωνία είναι ένα αγαθό και δεν περιορίζεται ή καταργείται αυθαίρετα από κανένα. Παρά τις επιχορηγήσεις από το κράτος με 50 εκατ. ευρω( προς όλα τα ΚΤΕΛ )για Ιούλιο και Αύγουστο 2020 και τα 3,7 εκατ ευρώ με αναδρομική ισχύ για το 2019 σήμερα δεν εκτελείται κανένα δρομολόγιο.
Περιμένουμε από όλους τους αρμόδιους φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους και ιδιαίτερα από το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών .Ο Δήμος Κασσάνδρας απ ότι γνωρίζουμε έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.
Δεν θα κάνουμε συγκρίσεις σε ότι αφορά τις υπηρεσίες του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής γιατί προέχει η επαναλειτουργία των δρομολογίων και ελπίζουμε αν και γνωρίζουμε τα προβλήματα να πρυτανεύσει η κοινή λογική .