Δήμος ΚασσάνδραςΧαλκιδική

Αν. Χαλκιά: “Στεκόμαστε στο πλευρό των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους “

Η Δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, με αφορμή την Διεθνή Ημέρα ατόμων με αναπηρία, δήλωσε "Ήδη επεξεργαζόμαστε τη δημιουργία τουριστικής διαδρομής στο δάσος της Κασσάνδρας ειδικά διαμορφωμένης για άτομα με αναπηρία ενώ σταδιακά εξοπλίζουμε παραλίες του Δήμου με ειδικές ράμπες για αναπηρικά αμαξίδια"

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Δημάρχου: 
“3 Δεκεμβρίου,Διεθνής Ημέρα των ατόμων με αναπηρία
Η ενσυναίσθηση των αντικειμενικών δυσκολιών στην καθημερινότητα των ατόμων που ταλαιπωρούνται από αναπηρίες, αποτελεί χρέος μας.
Όχι μόνο σε θεωρητική βάση αλλά εξίσου και σε πρακτική. Η στήριξη μας οφείλουμε να εκφράζεται με έργο. Με την εξασφάλιση όλων εκείνων των μεθόδων και εργαλείων που θα κάνουν εύκολες τις συνθήκες καθημερινής μετακίνησης, εξυπηρέτησης και ψυχαγωγίας τους.
Ήδη επεξεργαζόμαστε τη δημιουργία τουριστικής διαδρομής στο δάσος της Κασσάνδρας ειδικά διαμορφωμένης για άτομα με αναπηρία ενώ σταδιακά εξοπλίζουμε παραλίες του Δήμου με ειδικές ράμπες για αναπηρικά αμαξίδια.
Στεκόμαστε στο πλευρό των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους καθώς πρώτιστο μέλημα μας είναι να αισθάνονται ισότιμα μέλη της κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς.
Δήμαρχος Κασσάνδρας
Αναστασία Χαλκιά.”

Σχετικά άρθρα

Δείτε επίσης
Close
Back to top button