Αθλητικά

O Β. Ντίσιος στο τεχνικό επιτελείο της Τρίγλιας

Ως άμεσος συνεργάτης του Κώστα Γεωργιάδη

Παρά την αβεβαιότητα που επικρατεί στο χώρο του αθλητισμού το σύνολο του ΠΟ Τρίγλιας εργάζεται καθημερινά ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα απόλυτα έτοιμη όταν επιτραπούν οι επίσημες υποχρεώσεις.

Ο ΠΟΤ πραγματοποίησε μεταγραφή στο τεχνικό επιτελείο και πρόκειται για τον Βαγγέλη Ντίσιο που θα καθίσει στο πλευρό του Κώστα Γεωργιάδη. ως άμεσος συνεργάτης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 

”Η Διοίκηση της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Βαγγέλη Ντίσιο, ο οποίος εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, ως άμεσος συνεργάτης του Κώστα Γεωργιάδη.

Ο Βαγγέλης Ντίσιος έχει διατελέσει άμεσος συνεργάτης του Στάϊκου Βεργέτη σε Αστέρα Τρίπολης στην Super League 1 και Δόξα Δράμας στην Super League 2.

Ως πρώτος προπονητής κάθισε στον πάγκο του Αετού Σκύδρας, του Αλμωπού Αριδαίας, του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, του Εδεσσαϊκού, της Νάουσας και του Παναρκαδικού.

Την περσινή περίοδο υπήρξε και πάλι άμεσος συνεργάτης του Κώστα Γεωργιάδη στον πάγκο της Βέροιας.

Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια του Π. Ο. Τρίγλιας τον καλωσορίζει και του εύχεται πάνω απ’ όλα υγεία και μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες με την ομάδα μας!”

Σχετικά άρθρα

Back to top button