Σε μια ανάρτηση εφ’ όλης της ύλης προχώρησε ο προπονητής του ΚΑΟΧ, Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος,  σχετικά με τις ώρες προπόνησης και όλα όσα έχει προσφέρει στους αθλητές ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε αυτούς που κατηγορούν τη δουλειά του.

Αναλυτικά, όσα έγραψε ο έμπειρος κόουτς:

“Με αφορμή τα οσα γίνονται και ακούω τελευταία στο αθλητισμό της περιοχής μας, θα ήθελα έτσι να γράψω κάποια πράγματα για όσα αφορούν εμένα. Θα ξεκινήσω με αυτούς που κατηγορούν την δουλειά μου με τα παιδιά, λέγοντας ότι είμαι τοξικός και αλήτης………..

Ανθρωποι που δεν ξεπεράσανε ποτέ τους 100 σφυγμούς στην ζωή τους ή έχουν παίξει μπάσκετ μέχρι την γειτονιά τους, ξαφνικά γίνανε ειδήμωνες στο τι είναι αθλητισμός και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ. Εχω αφιερώσει παρα πολλές ώρες στα γήπεδα απο μικρό παιδί, έφτασα να παίζω μπάσκετ σε ενα καλό επίπεδο επαγγελματικά μετά απο πολύ κόπο και πόνο και το τί εστί πρωταθλητισμός το κατάλαβα στα 27 μου απο ανθρώπους που το έκαναν σε πολύ υψηλό επιπεδο. Δεν έχετε ιδέα τι είναι πρωταθλητισμός και σίγουρα τα παιδιά μας κάνουν αθλητισμό μέσα απο κανόνες και ηθική. Μήπως λοιπόν αυτοί που με κατηγορούν ότι κάνω πρωταθλητισμό στα παιδιά τους εννοούν το ότι δεν τα αφήνω να κάνουν προπόνηση με τζίν και χωρίς κάλτσες, ή επείδη προσπαθώ να τους μάθω την ατομική πειθαρχεία και την ομαδικότητα;;; Είναι σαν να πηγαίνω εγώ στον ξυλουργό και να του πώ πως να κάνει τις ντουλάπες!!!! Εχετε δικιο σε πολλά πράγματα!!!!!!!!
Αλήτης ήμουν που έκανα τα παιδιά σας προπόνηση 350 μέρες τον χρόνο και περνούσα ατελειώτες ώρες με τα παιδιά σας στερώντας ώρες απο τα δικά μου!!!!! χωρίς να πάρω ούτε ένα ευρώ παραπανω απο τις δικαιωματικά 3 προπονήσεις την εβδομάδα που έπρεπε να κανουν τα παιδιά σας. Τοξικός ήμουν που ξυπνούσα 6 ωρα το πρωι να κάνω προπονηση τα παιδιά σας πριν το σχολείο γιατί θελανε παραπάνω. Πρωταθλητισμό έκανα όταν έβαζα τα παιδιά σας 13-14 χρονών να παίζουν στις εθνικές κατηγοριες και η ομάδα έχανε 60 πόντους διαφορά, αλλά έλεγα δεν με πειράζει που μαυρώνεται το όνομα μου, τα παιδιά να παιζουν!! Νοσηρός ήμουν που έβαζα τα παιδιά σας στον ιδιωτικό μου χώρο να κάνουν έξτρα γυμναστική χωρίς να ζητήσω χρήματα παραπάνω. Αναδρος είμαι, όπως με αποκάλεσε κυρία, που εφερνε τα παιδιά της να τα κάνω προπόνηση και χρωστάει στην ακαδημία 1,5 χρόνο συνδρομές, παρά όλα αυτά το παιδί της το γυμναζα με τον ίδιο ζήλο. Αλήτης είμαι, επειδή έχω ένα όραμα για τον αθλητισμό στον τόπο μου και για να το πετύχω αυτό είμαι 9 με 10 ώρες κάθε μέρα στο γήπεδο χώρις να πληρωνομαι ούτε στο ήμιση ανάλογα. Και αυτό το ξέρουν οι άνθρωποι που συνεργάζομαι. Πολιτικός δεν υπήρξα ποτε…..τις ιδεές μου δεν τις άλλαξα ποτε γιατί είμαι πολύ σίγουρος για αυτό που κάνω. Και αφού πρέπει να ριξετε μπολικη λάσπη ακόμα για να υποστηρίξετε τις αδυναμίες σας πιάσατε στο στόμα σας και τα παιδιά μου.. Πρώτα με τον Κωστή, γιατί δεν αξιζει να προχωρήσει και το παιδί σας ήταν αυτό που έπρεπε να πάιξει στην μπαρτσελόνα και του έκοψα το μέλλον. Και φυσικά τώρα πιασατε τον γιό μου και μετά θα πιάσετε και την κόρη μου!! Χαίρομαι πολύ που εκεί που φτυνατε γλείφετε, και εσας που σας φτυναν τώρα τους γλείφετε……….

Οταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με τον αθλητισμό στον τοπό μου υπηρχε μία λίμνη….τώρα την κάναμε μία θαλασσα εγώ και οι συνεργάτες μου και επειδή δεν πέρνετε κομμάτι απο τον κόπο μας ξεκινήσατε τους ηρωισμούς (αν σας έδινα χορο δεν θα ήμουν αλήτης!!!)……..μην παρεξηγηθω ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει αλλα με το στόμα κλειστό και χωρίς γελοιότητες”.