Δήμος ΠολυγύρουΧαλκιδική

Χρ. Βορδός – Ο Πολύγυρος θα στολιστεί για να νιώθουμε όμορφα

"Όσοι δεν πιστεύουν στον covid να αναλάβουν τις ευθύνες τους σε περίπτωση που νοσήσουν", λέει ο αντιδήμαρχος Πολυγύρου που ο ίδιος νόσησε από κορωνοϊό

Στα γιορτινά του ξεκίνησε να ντύνεται ήδη ο Πολύγυρος που γιόρτασε τον Πολιούχο του Άγιο Νικόλαο κάτω από τις δυσάρεστες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας. Ωστόσο, όπως τόνισε ο αναπληρωτής δημάρχου Χρήστος Βορδός, η πόλη θα φορέσει και φέτος τα χριστουγεννιάτικά της, το δέντρο ήδη στήθηκε, και το άναμμά του θα γίνει διακριτικά μεν και χωρίς κόσμο, όπως όμως χρειάζεται για να ομορφύνει την ψυχολογία των δημοτών. «Δυστυχώς το 2020 αν ήταν πίνακας ζωγραφικής θα είχε μόνο πολύ σκούρα χρώματα», σχολίασε ο αντιδήμαρχος προκειμένου να τονιστεί η ανάγκη πνευματικής και ψυχικής ανάτασης αυτών των ημερών.”

Ο αντιδήμαρχος  Πολυγύρου Χρ. Βορδός, που νόσησε πριν από κάποιες βδομάδες  από κορωνοϊό έστειλε και το δικό του μήνυμα για όσους αρνούνται τη μάσκα, για όσους δεν πιστεύουν ότι ο covid υπάρχει και σκοτώνει. «Όλοι εκείνοι που ανήκουν σε τούτη την κατηγορία ανθρώπων ας υπογράψουν μια υπεύθυνη δήλωση ότι σε περίπτωση που νοσήσουν δεν επιθυμούν να νοσηλευτούν, δεν επιθυμούν να καταλάβουν μια ΜΕΘ ή το δημόσιο να σπαταλήσει πόρους για την υγεία τους και αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη», είπε χαρακτηριστικά.”

Σχετικά άρθρα

Δείτε επίσης
Close
Back to top button