ΑυτοδιοίκησηΚοινωνίαΧαλκιδική

Απ. Πάνας: Σε ποια φάση βρίσκεται η προμήθεια των tablets για τους μαθητές της Χαλκιδικής

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα που απασχολεί την εκπαιδευτική κοινότητα την περίοδο αυτή, είναι η ομαλή συμμετοχή των μαθητών στην τηλεκπαίδευση.

Στο πλαίσιο αυτό ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής Πάνας Απόστολος ζήτησε από τους αρμόδιους την προμήθεια επιπλέον ηλεκτρονικού εξοπλισμού, που θα καλύψει τις ανάγκες των μαθητών της Χαλκιδικής που κάνουν  τηλεκπαίδευση.


Ο Βουλευτής ενημερώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ότι οι σχολικές μονάδες της Χαλκιδικής έχουν παραλάβει εξοπλισμό, τόσο από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα όσο και από δωρεές.

Συγχρόνως όμως, θα υπάρξει και πρόγραμμα προμήθειας επιπλέον tablets με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ για τη Χαλκιδική, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στείλει οι Πρωτοβάθμιες και Δευτεροβάθμιες Διευθύνσεις στις κεντρικές υπηρεσίες του Υπουργείου. Συγκεκριμένα συνολικά για τη Χαλκιδική, από το Μάρτιο θα έχουνδιατεθεί 1071 ηλεκτρονικές συσκευές.

Ο κ.Πάνας δήλωσε :  « Από την πλευρά μου, θα συνεχίσω την προσπάθεια να καλυφθούν οι ανάγκες στα σχολεία μας, στηρίζοντας τον αγώνα των εκπαιδευτικών αλλά και των παιδιών μας για την ομαλή διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία».

Σχετικά άρθρα

Back to top button