Χιλιάδες μάσκες μιας χρήσης και μεγάλες ποσότητες αντισηπτικού-απολυμαντικού διένειμε στο προσωπικό των τελωνειακών σταθμών Ευζώνων και Προμαχώνα ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου, ευχαριστώντας τους τελωνειακούς υπαλλήλους και τους αστυνομικούς που «βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του πολέμου με την πανδημία και επιτελούν στο ακέραιο το καθήκον τους με ευσυνειδησία».

“Το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης), όπως έπραξε στο πρώτο κύμα της πανδημίας, έτσι και τώρα, είναι διαρκώς στο πλευρό τους, θωρακίζοντάς τους υγειονομικά. Διότι η έμπρακτη αναγνώριση της εργασίας τους κάτω από δύσκολες συνθήκες, έρχεται μέσα από πράξεις προσφοράς”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

O κ. Καράογλου ευχαρίστησε επίσης για το «το υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης» τις εταιρείες που συνεισέφεραν για την υλοποίηση της δωρεάς και συγκεκριμένα τις «New College Κολλής Α.Ε-βιοτεχνία ενδυμάτων» και «Διαμαντής Ματζάρης-εμπορία και service μηχανημάτων κήπου» για τις μάσκες και την «Mr. Fast-Οικογένεια Τσολακίδη» για τα αντισηπτικά και απολυμαντικά.