ΚοινωνίαΠολιτική

Θ. Καράογλου: “Καλή σας νύχτα κυρία Νοτοπούλου”

«Κατανοώ την προσπάθεια της κυρίας Νοτοπούλου να βρει αντιπολιτευτικό πεδίο…

Από εκεί και πέρα όμως, αν δεν κάνω λάθος, Τομεάρχης Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) του ΣΥΡΙΖΑ έχει οριστεί η κα. Κυριακή Μάλαμα. Εκτός εάν η κα. Νοτοπούλου αναζητά για τον εαυτό της και τη θέση της σκιώδους Τομεάρχη Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης).

Σε κάθε περίπτωση, στο Διοικητήριο έχω πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθώ από τις εσωκομματικές ίντριγκες του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη.

Καλή σας νύχτα, κυρία Νοτοπούλου».

Ο Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, με Δελτίο Τύπου ανακοινώνει ότι θα διανείμει μάσκες, αντισηπτικά και απολυμαντικά στους τελωνειακούς σταθμούς Ευζώνων και Προμαχώνα. Πέρασε ολόκληρο καλοκαίρι που έμπαιναν και έβγαιναν χιλιάδες τουρίστες, πέρασε όλη η περίοδος που πηγαινοέρχονταν ανεξέλεγκτα εργάτες γης και θυμήθηκε τώρα να δώσει υλικά ατομικής προστασίας στους ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μεθορίου; Και άντε να διαφημίζει την πρωτοβουλία του, που θα έπρεπε να την είχε πάρει η κυβέρνησή του από το πρώτο κύμα της πανδημίας, να μην ντρέπεται να προβάλλει μέσα από Δελτίο Τύπου του υφυπουργείου, τις ιδιωτικές εταιρίες που τον χρηματοδοτούν; Τι είναι ο Υφυπουργός; Διαφημιστής των εταιριών; Κι αν οι εταιρίες χρηματοδότησαν την αγορά των υλικών, ο κ. Καράογλου τι παριστάνει; Τον πρωταγωνιστή στις φωτογραφίες; Έβαλε το καπέλο στις ιδιωτικές προσφορές για να τις βαφτίσει κυβερνητικές; Υπάρχουν πράγματα που γίνονται και δε λέγονται και πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται, είπε κάποιος κάποτε… Κυβέρνηση… «αρίστων» Κυβέρνηση χορηγών.

Σχετικά άρθρα

Back to top button