Δήμος ΠολυγύρουΧαλκιδική

Στελέχωση του Ταχυδρομείου Γαλάτιστας με προσωπικό – Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Α. Ζωγράφο

Κατόπιν αιτήματος ο δήμαρχος Πολυγύρου, κ. Αστέριος Ζωγράφος διαμεσολάβησε μιλώντας με το αρμόδιο υπουργείο, ώστε να στελεχωθεί με προσωρινό προσωπικό το Ταχυδρομείο Γαλάτιστας

Αναλυτικά, διαβάστε παρακάτω το αίτημα των δημοτικών συμβούλων και την διαμεσολάβηση του Δημάρχου, αλλά και το ”ευχαριστώ” για την άμεση ανταπόκριση: 

Κατόπιν αιτήματος ημών των δημ. συμβούλων, Μαρίας Γκογκούση, Μαρίας Αβέρη, Νικ. Σιδέρη, του αντιδημάρχου κ. Ιωάννη Σιμώνη καθώς και των τοπικών αρχών, ο δήμαρχος κ. Αστέριος Ζωγράφος διαμεσολάβησε μιλώντας με το αρμόδιο υπουργείο, ώστε να στελεχωθεί με προσωρινό προσωπικό το Ταχυδρομείο Γαλάτιστας και θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά γι’ αυτή του την ενέργεια.

Στόχος μας είναι και η περαιτέρω διατήρηση του καταστήματος ΕΛΤΑ Γαλάτιστας, δηλαδή μετά την αποχώρηση του παρόντος μονίμου υπαλλήλου ο οποίος φεύγει σε 7 μήνες λόγω συνταξιοδότησης.

Διότι η Γαλάτιστα, όπως όλοι ξέρουμε, είναι ένα κεφαλοχώρι 3.000 περίπου κατοίκων που εξυπηρετεί μέσω του Ταχυδρομείου της και άλλα 7 γειτονικά χωριά, τα οποία είναι: Βάβδος, Άγιος Πρόδρομος, Σανά, Δουμπιά, Παλαιόχωρα, Ριζά και Γεροπλάτανος.

Σχετικά άρθρα

Back to top button