ΕκπαίδευσηΚοινωνία

Κεραμέως: Αυξάνεται κατά 142 εκατ. ευρώ το συνολικό ποσό για την Παιδεία – Έρχονται διορισμοί στην εκπαίδευση

Μιλώντας επι του προϋπολογισμού του 2021 στη Βουλή, η υπουργός Παιδείας είπε ότι παρά τις αντιξοότητες, εντείνονται οι προσπάθειες της κυβέρνησης για την αξιοποίηση πόρων του ΕΣΠΑ

Ευχαριστίες από καρδιάς, στην εκπαιδευτική κοινότητα, για τη συμβολή της στο «τιτάνιο εγχείρημα» της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, έδωσε από το βήμα της Βουλής η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Μιλώντας επί του προϋπολογισμού 2021, η κα Κεραμέως είπε μέσα στους τελευταίους μήνες, εντάχθηκαν στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση περίπου 2,2 εκ. πολίτες, από το νηπιαγωγείο έως την ανώτατη εκπαίδευση, «καταρρίπτοντας στερεότυπα, γκρεμίζοντας στεγανά, μετασχηματίζοντας την εκπαίδευση, προσεγγίζοντας το παρόν και το μέλλον της.

Το εγχείρημα είναι τιτάνιο και οι δυσκολίες πολλές, όμως σε αυτή την προσπάθεια είμαστε όλοι μαζί» είπε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων: Ευχαριστώ από καρδιάς, κάθε μαθητή, σπουδαστή, φοιτητή, εκπαιδευτικό και γονέα, που προσπαθεί και προσαρμόζεται, που υπερνικά εμπόδια, με κάθε μικρό και μεγάλο βήμα. Όλοι μαζί θα βγούμε από την κρίση ενωμένοι και δυνατοί, είπε η κα Κεραμέως.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια 

Σχετικά άρθρα

Back to top button