Αθλητικά

Χ. Καραγκιοζίδης: «Θέλουμε να επιστρέψουμε στα γήπεδα» (vid)

''Θα μπορούσαν να ξεκινήσουν οι προπονήσεις με περιορισμούς'', πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο κεντρικός αμυντικός της Ολύνθου

Ο Χρήστος Καραγκιοζίδης φιλοξενήθηκε στο σημερινό αθλητικό Live της Χαλκιδικής Πολιτικής και μίλησε για την καραντίνα, την επιστροφή στην κανονικότητα αλλά και τον τρόπο που θα μπορούσαν να ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις δυσκολίες που βιώνουν τόσο οι ποδοσφαιριστές των επαγγελματικών κατηγοριών που δεν αγωνίζονται, αλλά και οι ερασιτέχνες που οι περισσότεροι αγωνίζονται για ευχαρίστηση, ψυχολογία και αγάπη προς το άθλημα.

Κλείνοντας, ο ”Κάρα” αναφέρθηκε στο γεγονός πως επειδή είναι χειμώνας δεν θα είναι το ίδιο δύσκολο, όπως το καλοκαίρι, να επανέλθουν σε κάποια θεμιτά επίπεδα οι αθλητές παρά την απραξία των πολλών ημερών.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Χρήστου Καραγκιοζίδη της Ολύνθου ΕΔΩ  

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button