Δήμος ΠολυγύρουΧαλκιδική

Εξοπλίζεται το νοσοκομείο Πολυγύρου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Με σύγχρονα μηχανήματα εξοπλίζει τέσσερα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, του Κιλκίς και της Χαλκιδικής η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έπειτα από την υπογραφή της σχετικής απόφασης από τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα

Πρόκειται για τα νοσοκομεία «Θεαγένειο» και «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης και για τα Γενικά Νοσοκομεία Κιλκίς και Χαλκιδικής, που θα αποκτήσουν σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

«Πρώτο μας μέλημα είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας από τα νοσοκομεία και τις άλλες μονάδες υγείας σε όλη την Κεντρική Μακεδονία. Ο εξοπλισμός με τον οποίο θα ενισχύσουμε τα τέσσερα νοσοκομεία είναι σύγχρονος και αναγκαίος, προκειμένου να βελτιωθούν οι υπηρεσίες υγείας, που λαμβάνουν οι συμπολίτες μας και οι επισκέπτες της Κεντρικής Μακεδονίας. Διαθέτουμε περισσότερα από 12 εκ. ευρώ μέσω των ευρωπαϊκών πόρων της Περιφέρειας μόνο γι’ αυτά τα τέσσερα νοσοκομεία. Στόχος μας είναι σταδιακά να καλύπτουμε τις ανάγκες όλων των μονάδων παροχής υπηρεσιών υγείας σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, ενισχύοντας έτσι το εθνικό σύστημα υγείας, που δοκιμάζεται και από την πανδημία του κορονοϊού, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις προκλήσεις», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Διαβάστε ΕΔΩ την συνέχεια.

Σχετικά άρθρα

Δείτε επίσης
Close
Back to top button