ΑθλητικάΧαλκιδική

Πρόεδρος ΕΠΣΧ: «Αν είναι καλά τα πράγματα Φλεβάρη ξεκινούν τα πρωταθλήματα» (vid)

''Δεν μπορούσαμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο όταν συνάνθρωποί μας έχαναν τη ζωή τους'', πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο Σ. Σαρηγιαννίδης

Την πεποίθησή του πως αν είναι σε καλό επίπεδο τα κρούσματα και η πανδημία στη χώρα θα ξεκινήσουν οι ερασιτεχνικές διοργανώσεις εξέφρασε στη Χαλκιδική Πολιτική ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Χαλκιδικής, Σταύρος Σαρηγιαννίδης.

Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προηγούμενη τοποθέτησή του στη Χαλκιδική Πολιτική προ μηνών, που είχε τονίσει πως είναι άδικο να μην υπάρχει κόσμος στα γήπεδα (σ.σ τότε δεν ήταν σε έξαρση το δεύτερο κύμα της πανδημίας). ”Ναι πριν λίγους μήνες αυτό είχα πει αλλά τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά γιατί δεν μπορούμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο όταν οι ΜΕΘ είναι γεμάτες, όταν έχουμε τόσα κρούσματα και συνάνθρωποι μας χάνουν τη ζωή τους”. Δεν μου αρέσει που το λέω αλλά το τελευταίο που απασχολούσε τον κόσμο ήταν αν θα παίξουμε ποδόσφαιρο”.

Επίσης, όπως ήταν απόλυτα λογικό συζητήθηκε το γεγονός αν η Χαλκιδική είναι σε θέση να ολοκληρώσει τα πρωταθλήματά της. ”Αν ξεκινήσουν τα παιχνίδια όπως λένε τα υπάρχοντα δεδομένα αρχές Φεβρουαρίου το σίγουρο είναι πως δεν θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τα πρωταθλήματα τέλος Απριλίου ή αρχές Μάϊου όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένα. Ωστόσο, ως τα μέσα Ιουνίου θα έχουμε τελειώσει όπως πρέπει. Θα συγκεντρώσουμε όλα τα δεδομένα, συνυπολογίζοντας και τη ”μίνι” προετοιμασία που πρέπει να κάνουν οι ομάδες για να επιστρέψουν στην ενεργό δράση και θα πάρουμε μια απόφαση για το καλό του Χαλκιδικιώτικου ποδοσφαίρου”.  

Ακόμα, ο κ. Σαρηγιαννίδης σχολίασε τις τοποθετήσεις άλλων ενώσεων περί οριστικής αναβολής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. ”Είναι και αυτό ένα ενδεχόμενο, ακούμε όλες τις απόψεις. Βασικό σε όλο αυτό είναι πότε θα έχουμε οριστική ημερομηνία επανέναρξης των πρωταθλημάτων. Αν είναι ημερομηνία που μας επιτρέπει να ολοκληρώσουμε τα πρωταθλήματα έχει καλώς, αν όχι, τότε ίσως επικρατήσει και αυτό το ενδεχόμενο. Μην ξεχνάμε πως η Χαλκιδική είναι και τουριστικός νομός και δεν μπορεί να παίξει το καλοκαίρι. Φέτος είναι ιδιαίτερη χρονιά”.   

”Εύχομαι υγεία σε όλο το κόσμο και ψυχραιμία γιατί είναι σημαντικό. Να είμαστε ενωμένοι και να περάσουμε καλά τις γιορτές. Μακάρι να ξεπεράσουμε το πρόβλημα της πανδημίας να είμαστε όλοι καλά και να παίξουμε ξανά ποδόσφαιρο. Σαν διοίκηση της ΕΠΣ Χαλκιδικής επειδή σταθήκαμε υπεύθυνα όλα αυτά τα χρόνια απέναντι στα σωματεία θα κάνουμε το καλύτερο και γι αυτούς και να είναι όλοι σίγουροι πως ότι γίνεται γίνεται για το καλό των σωματείων. Επειδή και το ποδόσφαιρο είναι μια διέξοδος αν μας δοθεί το ”οκ” θα οργανώσουμε το πρωτάθλημα σε νέες συνθήκες με γνώμονα πάντα το καλό των συνανθρώπων”, κατέληξε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χαλκιδικής, Σταύρος Σαρηγιαννίδης. 

*Φωτογραφία αρχείου

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button