Δήμος ΣιθωνίαςΧαλκιδική

Κ. Ντέμπλας: «Ο Δήμος μας υποβάλει συνεχώς προτάσεις στα προγράμματα που έχουν ανοίξει» (vid)

''Μέχρι 31/12 θα είμαστε σε θέση να έχουμε υποβάλλει προτάσεις που θα ξεπεράσουν τα 30.000.000 ευρώ'', τόνισε ο Δήμαρχος Σιθωνίας

Ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Κυπαρίσσης Ντέμπλας, μίλησε στη κάμερα της Χαλκιδικής Πολιτικής και αναφέρθηκε στην κατάσταση της πανδημίας στο Δήμο αλλά και στα έργα που θα υλοποιηθούν στην περιοχή της Σιθωνίας.

”Σήμερα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρισκόταν στη Συκιά ενώ την προηγούμενη Παρασκευή ήταν στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου. Όλα τα αποτέλεσμα στον Άγιο Νικόλαο ήταν αρνητικά και θεωρώ πως σε αυτό το κομμάτι η Σιθωνία είναι σε καλό επίπεδο. Τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επιχειρήσεις έχουν συμμορφωθεί με τα πρωτόκολλά που όρισε η πολιτεία και γι’ αυτό δεν είχαμε πολλά περιστατικά εκτός από δυο σε Νικήτη και Άγιο Νικόλαο. Θεωρώ πως η κατάσταση στο Δήμο είναι σε καλό βαθμό”, επισήμανε ο Δήμαρχος Σιθωνίας

Ο κος Ντέμπλας αναφέρθηκε στα έργα που προέκυψαν από το πράσινο ταμείο τονίζοντας πως ”περνάμε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο. Όλοι βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και δοκιμαζόμαστε, ωστόσο ενεργούμε με αισιοδοξία. Ο Δήμος μας υποβάλει συνεχώς προτάσεις στα προγράμματα που έχουν ανοίξει και μέχρι 31/12 θα είμαστε σε θέση να έχουμε υποβάλλει πάρα πολλές προτάσεις που θα ξεπεράσουν τα 30.000.000 ευρώ.

Σχετικά με το πράσινο ταμείο από τους πρώτους ο Δήμος μας υπέβαλλε την πρόταση του, μόλις άνοιξε το πρόγραμμα, για την ανάπλαση και τον εξωραϊσμό του Ν. Μαρμαρά. Πρόκειται περί εξαιρετικής πρότασης και αξιολογήθηκε θετικά από το πράσινο ταμείο. Έχουμε πάρει τις αποφάσεις και περιμένουμε να υπογράψουμε τις συμβάσεις για την υλοποίηση της συγκεκριμένης πρότασης. Επίσης, πρόσφατα, υποβάλλαμε την πρόταση στην πρόσκληση που άνοιξε στο πράσινο ταμείο και αφορά τα ΣΦΗΟ, τα σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Θεωρούμε πως η πρόταση θα εγκριθεί και θα υλοποιήσουμε τη μελέτη και τη χρηματοδότηση που έχουμε από το πράσινο ταμείο”.

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button