Το πλάνο και τον προγραμματισμό που υπάρχει στο Λιμενικό Ταμείο του Δήμου Σιθωνίας, σχετικά με όλα τα λιμάνια, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος, Κυπαρίσσης Ντέμπλας στην κάμερα της Χαλκιδικής Πολιτικής.

”Υπάρχει ένα πλάνο, ένας προγραμματισμός στο Λιμενικό Ταμείο για όλα τα λιμάνια του Δήμου Σιθωνίας, όπως έγιναν και οι εργασίες στο λιμάνι της Αχλάδας στη Σάρτη’. Επιχειρείται μια αναβάθμιση όλων των υποδομών των λιμανιών”, δήλωσε.

Ειδικότερα, ο κ. Ντέμπλας υπενθύμισε τη μεγάλη πρόταση που έχει υποβληθεί σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο Σιθωνίας και αφορά το λιμάνι του Ν. Μαρμαρά. ”Μην ξεχνάτε τη μεγάλη πρόταση που έχουμε υποβάλει σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο Σιθωνίας και αφορά την κατασκευή του λιμανιού του Ν. Μαρμαρά. Ένα έργο της τάξεως των 14.000.000 ευρώ για το οποίο ευελπιστούμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα. Πρόκειται για έργο που θα αναβαθμίσει τον τόπο και θα αλλάξει τα δεδομένα όχι μόνο της Σιθωνίας αλλά και της Χαλκιδικής και θα φέρει ποιοτικούς τουρίστες στην περιοχή μας. Είμαστε παρόντες παντού και όσο αφορά τις λιμενικές μας υποδομές”, ανέφερε.

Τα λεγόμενα του Δημάρχου Σιθωνίας, Κυπαρίσση Ντέμπλα, ήρθε να επιβεβαιώσει και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σιθωνίας, Αβραάμ Σαλπικτίδης, για την έγκριση της πρότασης επιχορήγησης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σιθωνίας σχετικά με τη σύνταξη μελετών όλων των λιμανιών. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωσή του: 

”Άλλη μια επιτυχία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σιθωνίας και του Δήμου Σιθωνίας!!! Εγκρίθηκε η πρόταση μας για επιχορήγηση του Δ.Λ.Τ. Σιθωνίας, με το ποσό των 349.000 ευρώ για την σύνταξη μελετών για όλα τα λιμάνια αρμοδιότητας μας, με σκοπό την προετοιμασία προτάσεων για την επιχορήγηση τους από το πρόγραμμα “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ”. Η προσπάθεια είναι καθημερινή και επίπονη για την αναβάθμιση των λιμενικών μας υποδομών. Θα εκμεταλλευθούμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία της ελληνικής πολιτείας με σκοπό όλα τα λιμάνια μας να γίνουν πόλος έλξης θαλάσσιου τουρισμού και να προσθέσουν υπεραξία στο τουριστικό προϊόν του Δήμου μας”.