Μια ακόμη αιμοδοσία από την τράπεζα αίματος ”Γεράσιμος Χάνος” των Σημάντρων στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Δεν ήταν λίγοι οι αιμοδότες που παρά τις δυσκολίες των ημερών αψήφησαν την κατάσταση και πήγαν στο ΚΑΠΗ Σημάντρων για να προσφέρουν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Τράπεζας Αίματος: 

”Ακόμα μια αιμοδοσία πολύ ιδιαίτερη αυτή τη φορά, εν μέσω covid, τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο.
Ήταν ιδιαίτερα συγκινητική η συμμετοχή σας, καθώς και η πρόθεσή σας για προσφορά, παρότι δεν ήταν εφικτό για όλους, λόγω των γνωστών περιορισμών.

Και ήταν ακόμα πιο συγκινητικό να βλέπεις γονείς να προσπαθούν να “εθίσουν” τα παιδιά τους στον δρόμο της προσφοράς ζωής και να συμμετέχουν ολόκληρες οικογένειες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Κοινότητα Σημάντρων για την βοήθεια που μας παρείχε, καθώς και τον Α.Ο. Σημάντρων, για την μαζική συμμετοχή του.

Και τέλος να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που βρισκόσαστε δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια και στηρίζετε την Τράπεζα Αίματος “Γεράσιμος Χάνος” σε κάθε κάλεσμα.

Ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλους, με υγεία και ευτυχία και η καινούργια χρονιά που έρχεται να μας απελευθερώσει από όλη αυτή την παράνοια που ζούμε τον τελευταίο χρόνο”.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος