Δήμος ΣιθωνίαςΧαλκιδική

Δήμος Σιθωνίας· Παραλαβή εξοπλισμού για όλες τις σχολικές μονάδες

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του προέδρου Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Σιθωνίας, κ. Ιωάννη Μαλλίνη, ο Δήμος παρέλαβε εξοπλισμό για όλες τις σχολικές μονάδες, ένα έργο πρόκληση το οποίο υπήρχε ως στόχος από την πρώτη στιγμή

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Πρόεδρου Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής/Δήμος Σιθωνίας, κ.Ιωάννη Μαλλίνη:

«Έπειτα από πάρα πολλά χρόνια , παραλάβαμε εξοπλισμό για όλα τα σχολεία του Δήμου Σιθωνίας από την ΚΤΥΠ Α.Έ που είναι ο ενιαίος κατασκευαστικός φορέας του ελληνικού κράτους.

Ένα έργο πρόκληση, το οποίο είχαμε ως στόχο από την πρώτη στιγμή και κάνεις άλλος δε πίστεψε.

Εξοπλισμός παραδόθηκε στα σχολεία της Δευτεροβάμθιας εκπαίδευσης του Δήμου:

▪︎ΕΠΑΛ Νικήτης
▪︎Γυμνάσιο Νικήτης
▪︎Γυμνάσιο-Λύκειο Αγίου Νικολάου
▪︎Γυμνάσιο Νέου Μαρμαρά
▪︎Γυμνάσιο-Λύκειο Συκιάς

Μια προσπάθεια που δε θα γινόταν πραγματικότητα χωρίς τον αγώνα των προέδρων των σχολικών μας επιτροπών, την στήριξη του Δημάρχου, Κυπαρίσση Ντέμπλα, του αντιδημάρχου παιδείας, Βασίλη Ζίσιου και την πολύτιμη βοήθεια του Βουλευτή Χαλκιδικής, Απόστολου Πάνα, ο οποίος ήταν ο πρωτεργάτης σε όλο αυτό και την Κυριακή Μάλαμα για τις ερωτήσεις της στη Βουλή.

Η μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς είναι να δημιουργήσουμε τις καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μέχρι να επιστρέψουν στο φυσικό περιβάλλον διδασκαλίας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με την κατάθεση των μελετών που αφορά ,αναβάθμιση όλων των σχολικών κτιρίων και την ένταξη μας στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.

Σχετικά άρθρα

Back to top button