Το σχολείο Ολύνθου συμμετέχει στην δράση: Τα σχολεία στέλνουν μηνύματα αγάπης και γιορτής σε νοσηλευτικό προσωπικό και νοσηλευόμενους του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και ενισχύουμε περαιτέρω αξίες και δεξιότητες.

Το Δημοτικό του χωριού επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής και παρέδωσε τα μηνύματα αγάπης των μαθητών και τα Δώρα Αγάπης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου!!

Ο Διοικητής του Γ.Ν. Χαλκιδικής, κ. Δεδελούδης Κωνσταντίνος τα παρέλαβε, από την Διευθύντρια Π.Ε. Χαλκιδικής κ. Μυλωνά Ζαφειρούλα, τον Διευθυντή του Δημ. Σχολ. Ολύνθου κ. Μισαηλίδη Βασίλη και τον Πρόεδρο της κοινότητας Ολύνθου κ. Αυγέρη Νίκο, προκειμένου αυτές να στολίσουν το χώρο εργασίας των νοσοκομειακών γιατρών και να δοθούν σε ασθενείς που νοσηλεύονται τις γιορτινές αυτές ημέρες. 

Από το Δημοτικό Σχολείο Ολύνθου σε συνεργασία με την Κοινότητα Ολύνθου και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων παραδόθηκαν σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής τα παρακάτω:

Δώρα Αγάπης που αποτελούσαν τα στολίδια του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου μας,
παιδικές χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές που φιλοτέχνησαν μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου μας,
βιολογικές ελιές που έφτιαξαν και τυποποίησαν οι μαθητές μας και
έναν πίνακας ζωγραφικής με ευχές που ζωγράφισε μητέρα μαθητών μας.

Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και οι κάτοικοι του χωριού δείχνουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που δοκιμάζεται εξ αιτίας της πανδημίας, και σε νοσηλευόμενους, που θα περάσουν τις γιορτινές ημέρες μακριά από τους οικείους τους.