Σε ένα κακόγουστο αστείο έγιναν μάρτυρες οι άνθρωποι του Διγενή Λακκώματος, καθώς άγνωστοι έκλεψαν προβολείς από το βοηθητικό γήπεδο της ομάδας. Μάλιστα, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, ενώ τονίζουν πως όλες οι εργασίες έχουν γίνει με προσωπικές ενέργειες της διοίκησης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 

“Άγνωστοι δράστες έκλεψαν προβολείς από το βοηθητικό γήπεδο του Λακκώματος και από τον χώρο των αποδυτηρίων με αποτέλεσμα την μείωση φωτισμού.

Τα προβολάκια τοποθετήθηκαν με προσωπικές ενέργειες της διοίκησης με σκοπό τον καλύτερο φωτισμό του βοηθητικού και η κλοπή τους κάνει επιτακτική την ανάγκη φύλαξης του γηπέδου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πέρσι είχαν κλαπεί όλες οι υδραυλικές εγκαταστάσεις όπως και ο ηλιακός θερμοσίφωνας των αποδυτηρίων.

Οι εγκαταστάσεις που είναι πραγματικό στολίδι έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια με πολύ κόπο και εργασία και είναι φυσικό το συμβάν αυτό να έχει προκαλέσει την οργή και την αγανάκτηση των ανθρώπων της ομάδας μας
Όπως φαίνεται επιτήδειοι βρίσκουν ευκαιρία από την ερημιά που υπάρχει πλέον στις εγκαταστάσεις κοινής ωφέλειας του χωριού μας λόγω της καραντίνας, προκείμενου να κάνουν πλιάτσικο.

Καλό θα είναι να προσέχουμε όλοι μας τόσο τις ιδιωτικές μας περιουσίες όσο και τις δημοτικές εγκαταστάσεις του χωριού μας για να μην υπάρξουν και άλλα παρόμοια περιστατικά.

Η διοίκηση του Διγενή Λακκώματος προσπαθεί για το καλύτερο όσον αφορά τα γήπεδά μας και τέτοιες ενέργειες από αγνώστους αποτελούν τροχοπέδη στην ομαλή λειτουργία του χώρου όπου προπονούνται και αγωνίζονται η νεολαία μας και οι αθλητές μας”.

Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος