ΑθλητικάΓενικά

Ετοιμάζεται το στολίδι των Νέων Μουδανιών (pics)

Θα μπορούσε να πει κανείς, χαριτολογώντας, πως η νέα διακοπή ήταν... καλοδεχούμενη για τον ΠΟΜ

Το νέο γήπεδο των Νέων Μουδανιών, που επιθυμούσαν διακαώς διοίκηση, παίκτες και φίλαθλος κόσμος της ομάδας, είναι μια ανάσα από την παράδοση για αγωνιστική χρήση.

Χαριτολογώντας, θα μπορούσε να πει κανείς πως η νέα διακοπή των πρωταθλημάτων και των προπονήσεων ήταν καλοδεχούμενη για το σύλλογο, διότι θα επιστρέψει στη φυσική του έδρα πιο σύντομα απ’ ότι φανταζόταν.

Μάλιστα, όπως αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Κωνσταντίνος Αδάμ, ο άνθρωπος που επιμελείται τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, ολοκληρώθηκε το δεύτερο κούρεμα και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Ο ΠΟ Μουδανιών μπορεί να ονειρεύεται την επιστροφή στο νέο του γήπεδο, κάτι που είχε ανάγκη τόσο ο σύλλογος, όσο και η πόλη γενικότερα.

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button