Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δημάρχου Αριστοτέλη, κ. Στέλιου Βαλιάνου:
“Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες,
Σας καλώ, να διαθέσετε από τον χρόνο σας τα 27 λεπτά που διαρκεί το παρακάτω βίντεο ενός συνοπτικού απολογισμού, προκειμένου να ενημερωθείτε για τα σημαντικότερα πεπραγμένα της μέχρι τώρα θητείας αυτής της Δημοτικής Αρχής.
Η πανδημία, δεν επέτρεψε τη διοργάνωση ανοιχτών εκδηλώσεων απολογισμού. Αυτός είναι ο τρόπος που επιλέξαμε, για να σας ενημερώσουμε, για το έργο και τις δράσεις του προηγούμενου διαστήματος, διότι η δημόσια απολογία, είναι ένα σημαντικό συστατικό της φιλοσοφίας μας.
Το 2020 (μαζί με τους λίγους τελευταίους μήνες του 2019 μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας) ήταν ένα έτος -ένα διάστημα δράσης- θεμέλιο για το μέλλον.
Παρά τις αντιξοότητες που προκάλεσαν η πανδημία και άλλα έκτακτα γεγονότα, καταφέραμε να επιδείξουμε αποτελεσματικότητα, να προωθήσουμε απτό έργο και να προχωρήσουμε με συνέπεια στην οδό εκπλήρωσης των δεσμεύσεων και των στόχων που είχαμε θέσει.
Θέλω να ευχαριστήσω, όλους τους συνεργάτες, τους αντιδημάρχους, τους επικεφαλής των δημοτικών δομών, τα μέλη της δημοτικής μας ομάδας, για την προσπάθεια και τη σκληρή δουλειά τους, όλο το προηγούμενο διάστημα! Διότι αυτό που θα δείτε, είναι η σύνοψη και το αποτέλεσμα μιας ομαδικής προσπάθειας.
Δείτε λοιπόν, το βίντεο που ακολουθεί, μοιραστείτε το με τους συνδημότες σας, ενημερωθείτε, αξιολογείστε μας.
Εμείς, συνεχίζουμε με την ίδια προσήλωση στους στόχους μας και το 2021.
Αλλάζουμε το μέλλον. Κάθε μέρα και ένα βήμα!
Σας εύχομαι και πάλι, Καλή Χρονιά με υγεία και προκοπή!”