ΕλλάδαΕργασιακάΚοινωνία

Στις 11 Ιανουαρίου ξεκινούν οι φετινές χειμερινές εκπτώσεις

Από τις 11 Ιανουαρίου έως τις 27 Φεβρουαρίου αναμένεται να διεξαχθούν οι χειμερινές εκπτώσεις 2021, εφόσον το επιτρέψει και η πανδημία

Από τις 11 Ιανουαρίου έως τις 27 Φεβρουαρίου αναμένεται να διεξαχθούν φέτος οι χειμερινές εκπτώσεις. Επίσης επισημαίνεται πως την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, δηλαδή, 17 Ιανουαρίου του 2021 τα εμπορικά καταστήματα ολόκληρης της επικράτειας θα λειτουργήσουν από τις 11 π.μ έως τις 8 μμ.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά με δεδομένη και την πανδημία του κορονοϊού, οι ημερομηνίες αυτές φαίνονται να έχουν «κλειδώσει», δεδομένου ότι οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκινούν παραδοσιακά τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου και διαρκούν μέχρι την τελευταία εργάσιμη του Φεβρουαρίου.

Το 2020 ήταν μία πολύ ιδιαίτερη χρονιά για το λιανεμπόριο καθώς μικρά και μεγάλα καταστήματα λειτούργησαν στο πλαίσιο που διαμορφώθηκε από την πανδημία. Η αγορά έχει εναποθέσει σε μεγάλο βαθμό τις ελπίδες της στην περίοδο των εκπτώσεων, δεδομένου ότι το λιανεμπόριο έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα από το lockdown και όλα τα συναφή μέτρα κατά του κορονοϊού.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια 

Σχετικά άρθρα

Back to top button