ΕλλάδαΚοινωνία

Κορονοϊός: Αποφασίζουν οι ειδικοί για click away και κομμωτήρια – Όλες οι πληροφορίες

Σε τηλεδιάσκεψη σήμερα (08/01) οι ειδικοί επιστήμονες θα αποφασίσουν εάν θα ξαναδώσουν το πράσινο φως για το click away και τα κομμωτήρια

Εξαιρετικά διστακτικοί είναι οι περισσότεροι ειδικοί επιστήμονες της επιτροπής του υπουργείου Υγείας για το άνοιγμα εκ νέου της αγοράς με click away αλλά και για το άνοιγμα των κομμωτηρίων, των κέντρων περιποίησης νυχιών και των άλλων καταστημάτων που ήταν ανοικτά στις γιορτές.

Πληροφορίες του ethnos.gr πάντως σημειώνουν ότι στη περίπτωση που οι ειδικοί είναι αρνητικοί στο να δώσουν το πράσινο φως για το άνοιγμα, η ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης δεν θα φέρει αντιρρήσεις.

Οι επιφυλάξεις

Οι εμπειρογνώμονες περιμένουν άλλωστε αύξηση των κρουσμάτων τις επόμενες ημέρες που θα αντανακλούν τις συμπεριφορές των εορτών και σε πρώτη φάση αυτές των Χριστουγέννων. Περί τα μέσα Ιανουαρίου αναμένουν αύξηση λόγω της Πρωτοχρονιάς, ενώ τρέμουν στην ιδέα τι θα δείξουν τα Θεοφάνεια όπου κατεγράφησαν διάφορά περιστατικά σε εκκλησίες.

Με βάση τις σκέψεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, άγνωστο εάν αυτές θα διαφοροποιηθούν από πιθανές πιέσεις της κυβέρνησης για το άνοιγμα της αγοράς, οι επιστήμονες δεν θα ήθελαν να δώσουν το πράσινο φως για να ανοίξει έστω περιορισμένα το λιανεμπόριο με το  click away. Όσο για το click in shop, προς ώρας δεν γίνεται καν συζήτηση, σημειώνουν καλά γνωρίζοντες στο ethnos.gr. Προηγείται η καταγραφή της επιδημιολογικής κατάστασης πριν αποφανθούν οι ειδικοί.

 

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button