O πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτης Διακοφώτης στην τηλεόραση volcano για τα τοπικά Πρωταθλήματα τόνισε:

«Η πρόθεση της ΕΠΟ είναι να τελειώσει το οποιοδήποτε Πρωτάθλημα σε οποιαδήποτε Ενωση και κατηγορία αλλά πρέπει να δούμε και την ουσία.

 Αν είναι προαπαιτούμενο το τεστ σε καμία περίπτωση πιθανολογώ ότι δεν είναι δυνατόν να γίνουν τα τοπικά Πρωταθλήματα. Το ιδανικό είναι το πρωτόκολλο που υπήρχε το καλοκαίρι με την θερμομέτρηση. Αν αλλάξουν τα δεδομένα και μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο έστω μέχρι το Μάιο να ζητηθεί από τις Ενώσεις να τροποποιήσουν τις προκηρύξεις τους.

Το έθεσα και στον κ. Μαυρωτά άμεσα η ΓΓΑ να κάνει τροπολογία και να δίνει το δικαίωμα της τροποποίησης των προκηρύξεων. Υπάρχουν προτάσεις και σκέψεις αλλά θα τα δούμε όταν υπάρχουν επίσημα δεδομένα. Το να λέω να πάμε σε ένα γύρο στα Πρωταθλήματα ή οτιδήποτε δεν έχει ουσία καθώς δεν έχουμε επίσημα δεδομένα. Στην Αργεντινή π.χ. οι κατηγορίες έσπασαν στα δύο, δηλαδή στην αντίστοιχη Β΄ Εθνική εκεί που ήταν 20 ομάδες έγιναν δύο όμιλοι των δέκα. Το τι μπορεί να γίνει θα το δεις όταν έχεις επίσημα από την πολιτεία το πράσινο φως για να μπορείς να ξεκινήσεις τα Πρωταθλήματα αλλά και τι χρόνο έχεις για να τα ολοκληρώσεις.

Ακόμη ανέφερε ότι εισήγηση του θα είναι να επιτραπούν οι μεταγραφές μέχρι το τέλος Μαρτίου (όχι για διεθνείς μεταγραφές).

Για τη Γ’ Εθνική είπε: «Ξεχνάμε τα πλέι οφ όπως τα είχαμε σχεδιάσει με δύο ομίλους των πέντε ομάδων. Αυτό θα αλλαχθεί αλλά ακόμη δεν έχουμε πάρει απόφαση για το τι θα ισχύσει».

Πηγή: metrosport.gr