Αμέσως, γείτονες έσπευσαν στην οικία του, όπου εντόπισαν τους γονείς του νεκρούς και τον δεκατετράχρονο τραυματισμένο, ενώ αμέσως κάλεσαν την «αστυνομία», μέλη της οποίας έσπευσαν στο σημείο. Ο δεκατετράχρονος υπέκυψε στα τραύματα του, κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Η «αστυνομία» σε ανακοίνωσή της γράφει ότι νεκροί είναι ο Ιμπραχίμ Τσιομπάνογλου, 52 ετών και η 48χρινη Μπενγκιού Τσιομπάνογλου ενώ ο 14χρονος Τσινάρ τραυματίστηκε βαριά και υπέκυψε στο νοσοκομείο παρά τις προσπάθειες να κρατηθεί στη ζωή.Camera Icon 

Σύμφωνα με τ/κ ΜΜΕ, ο Τσινάρ Τσιομπάνογλου έπαιζε πολλές ώρες Playstation και πιο πολύ το συγκεκριμένο παιχνίδι και είχε μαλώσει γι’ αυτό το λόγο με τον μεγαλύτερο αδερφό του, 18 χρονών, εναντίον του οποίου φαίνεται να κινήθηκε κρατώντας μαχαίρι χθες το μεσημέρι.

Το συγκεκριμένο παιχνίδια, γράφει η Κίπρις ποστασί, περιέχει σκληρή βία και γι’ αυτό το περιεχόμενό του δεν θεωρείται κατάλληλο για παιδιά.

Το όπλο που χρησιμοποίησε ο 14χρονος φέρεται να ανήκε στον πατέρα του που ήταν εν αποστρατεία αξιωματικός του τουρκικού στρατού στα κατεχόμενα.

Υπενθυμίζεται ότι, σε δηλώσεις του στην Υeni Duzen, ο γείτονας ανέφερε, «ήταν γύρω στις τρεις τα ξημερώματα όταν άκουσα τη πόρτα του σπιτιού μου να χτυπά δυνατά. Έτρεξα με τη σύζυγό μου και αντίκρυσα τον Eralp (σ.σ 18χρονος) να μου λέει: Θείε σώσε με, τρέξε, ο Cinar με πυροβόλησε. Αμέσως έσπευσα για το σπίτι τους, όπου εντόπισα νεκρούς στο κρεβάτι μέσα σε λίμνη αίματος τον πατέρα και την μητέρα, ενώ ο Cinar καθόταν στο κρεβάτι. Κάλεσα την ίδια ώρα ασθενοφόρο και ‘’αστυνομία’’. Βοήθησα να μεταφέρουμε τον Cinar με το φορείο και τότε κατάλαβα ότι ήταν και αυτός πυροβολημένος».

Πηγή: reporter.gr