ΑθλητικάΓενικά

Χ. Ψωμιάδης: «Είμαι αισιόδοξος για την επανέναρξη» (vid)

''Είναι μεγάλος ο κλάδος που απασχολείται στο ποδόσφαιρο'', πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο νεαρός τερματοφύλακας του Αγροτικού Αστέρα

Ο Χρήστος Ψωμιάδης φιλοξενήθηκε στο σημερινό Αθλητικό Live της Χαλκιδικής Πολιτικής με τον Μιχάλη Σουνά. Ο νεαρός τερματοφύλακας μίλησε για το lockdown που έχει φέρει μεγάλη ψυχολογική κούραση. Τόνισε πως πρέπει να ξεκινήσουν και τα υπόλοιπα πρωταθλήματα διότι είναι σίγουρος πως θα τηρούνται τα μέτρα.

Από την άλλη, δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός πως οι ανώτεροι δεν επιτρέπουν την επιστροφή στα γήπεδα, χαρακτηρίζοντας τους ”επικίνδυνους”.

Ο Χρήστος Ψωμιάδης έπλεξε το εγκώμιο της Βαρβάρας, που την αντιμετώπισε λίγο πριν αναβληθούν τα υπόλοιπα παιχνίδια, καθώς είδε μια μαχητική και φιλόδοξη ομάδα.

Κλείνοντας, ευχήθηκε να επιτραπεί άμεσα η επανέναρξη αφενός των προπονήσεων και αφετέρου των επίσημων αγώνων.

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button