ΓενικάΔήμος ΠολυγύρουΧαλκιδική

Αρνητικά όλα τα rapid tests στη Μεταμόρφωση

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δράσης πραγματοποιήθηκε προληπτική απολύμανση του Κοινοτικού καταστήματος καθώς και του Δημοτικού σχολείου

Μετά το πέρας του δειγματοληπτικού ελέγχου του ΕΟΔΥ στη Μεταμόρφωση σε σύνολο περίπου 25-30% του πληθυσμού του χωριού που ελέγχθηκε, όλα τα rapid tests ήταν αρνητικά, διαψεύδοντας την τρομολαγνία που επικράτησε στην περιοχή τις τελευταίες μέρες.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δράσης πραγματοποιήθηκε προληπτική απολύμανση του Κοινοτικού καταστήματος καθώς και του Δημοτικού σχολείου .

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Δείτε επίσης
Close
Back to top button