ΕλλάδαΚοινωνίαΜακεδονίαΥγεία

Κοζάνη: ”Φωνές” του Γ. Κασαπίδη στον Νίκο Χαρδαλιά – Τουλάχιστον 30 από τα χθεσινά κρούσματα ήταν παλιά

Ένταση και προβληματισμός από τα 53 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Κοζάνη

Ιδιαιτέρως έντονο προβληματισμό έχουν προκαλέσει τα 53 νέα κρούσματα του νέου κοροναϊού SARS – COV 2, τα οποία ανακοίνωσε την Τρίτη ο Εθνικός Οργανισμός Δημοσίας Υγείας (ΕΟΔΥ) για την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, τρεις δήμοι της οποίας τελούν υπό καθεστώς αυστηρού lockdown μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου. Πρόκειται για τους δήμους Εορδαίας, Βοϊού και Κοζάνης.

Μάλιστα, ο προβληματισμός λαμβάνει ακόμη πιο σοβαρές διαστάσεις, καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία, τα οποία διαθέτει στα χέρια του ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, η πόλη της Κοζάνης κατέγραψε την Τρίτη μόλις, ένα (1) κρούσμα του SARS – COV 2…

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του parapolitika.gr, πριν από λίγη ώρα υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία σε πολύ υψηλούς τόνους μεταξύ του Γιώργου Κασαπίδη και του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, ενώ οι δήμαρχοι των τριών υπό αυστηρό lockdown δήμων κάνουν με ιδιαίτερη έμφαση λόγο για τουλάχιστον 30 κρούσματα του SARS – COV 2, τα οποία ανακοινώθηκαν ετεροχρονισμένα την Τρίτη από τον ΕΟΔΥ, αλλά αφορούν πολύ περασμένο χρονικό διάστημα.

Πηγή: parapolitika.gr

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος σχολίασε τις καταγγελίες που υπάρχουν στο νομό Κοζάνης για «φουσκωμένα νούμερα», μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Όπως είπε, το «καθεστώς της Κοζάνης πρέπει να αναθεωρηθεί άμεσα» και συμπλήρωσε ότι, «φαίνονται ότι υπάρχουν τεχνικά προβλήματα που κρατάνε την Π.Ε. Κοζάνης σε ένα επίπεδο στο οποίο δεν βρίσκεται πραγματικά. Ενσωματώθηκαν τεστ με κάποια καθυστέρηση οποία ήταν παλαιότερων ημερών και αυτό πρέπει να το εξετάσουμε».

Σχετικά άρθρα

Back to top button