Δήμος ΚασσάνδραςΠολιτισμόςΧαλκιδική

Στις 31 Ιανουαρίου ο Στέλιος Μάινας συναντά τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη σε ένα πολύ ιδιαίτερο LIVE STREAM

Στις 31 Ιανουαρίου ο Στέλιος Μάινας συναντά τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη σε ένα πολύ ιδιαίτερο LIVE STREAM που διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Έχουν επιλεγεί δύο από τα αριστουργήματα του Αγίου των Ελληνικών Γραμμάτων, του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ,  και θα τα διαβάσει ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΪΝΑΣ, ενώ θα τον συνοδεύσουν δύο εξαιρετικοί μουσικοί και ψάλτες ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ (τραγούδι, βιολί, μαντολίνο, κιθάρα) και ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΝΤΖΙΟΥ (τραγούδι, κρουστά, νέϊ).

Η υποκριτική του ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΑΪΝΑ, οι ήχοι και τα τραγούδια συναντούν το σαγηνευτικό λόγο του ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ  μέσα από τα διηγήματα «Ερως Ηρως» και «Το Μυρολόγι της Φώκιας» σε ένα μοναδικό σύνολο.

Πρόκειται για παράσταση που θα παιχθεί αποκλειστικά για το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και θα μεταδοθεί μέσω live streaming.

Η δράση αυτή θα στηρίξει τον:

Σύλλογο Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ»

O Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στους Δήμους Κιλκίς και Παιονίας. Σκοπό έχει την υποστήριξη των καρκινοπαθών ενημερώνοντάς τους για τα δικαιώματά τους, την αλληλοβοήθεια για την αντιμετώπιση της νόσου αλλά και την ενημέρωση των εν δυνάμει καρκινοπαθών όσον αφορά στην πρόληψη.

Διοργανώνει ομιλίες στις πόλεις και στα χωριά συνεργαζόμενος με τοπικούς φορείς και συλλόγους, σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα του ΑΝΘ Θεαγενείου αλλά και με την Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ συμβάλλει στον προληπτικό έλεγχο για τις γυναίκες της περιοχής, συμμετέχει σε αγώνες δρόμου εντός και εκτός νομού, διανείμει ενημερωτικά φυλλάδια πρόληψης, φωταγωγεί δημόσια κτίρια και μέσα από κάθε εκδήλωση στέλνει μηνύματα ελπίδας και νίκης.

Στηρίξτε τους στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό αριθμός λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ GR2601103760000037629616527

https://www.facebook.com/events/844426546132418/?

Σχετικά άρθρα

Back to top button