Την πρωτιά της Χαλκιδικής με την καλή ετοιμότητα των επιχειρήσεων της στο πλαίσιο του προγράμματος ΔΙΕΞΟΔΟΣ της ΠΚΜ υπεραμύνθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος, ενάντια στις βολές που έχει δεχτεί ο νομός το τελευταίο διάστημα. «Εμείς δεν κάναμε τίποτα περισσότερο από το να δώσουμε ευρέως το στίγμα ότι οι επιχειρήσεις που θα πληρούν κριτήρια θα πάρουν χρήματα από το πρόγραμμα. Έγκαιρα και γρήγορα οι φορείς του νομού ενημέρωσαν τις επιχειρήσεις του νομού για να χρηματοδοτηθούν 6 στις 10 επιχειρήσεις.

Ο αντιπεριφεριεάρχης μίλησε για την πορεία των οδικών παρεμβάσεων αναφερόμενος στη συνέχεια των εργασιών σε επίπεδο ασφαλτοστρώσεών και κατασκευής τεχνικών έργων στο κύκλωμα Πολυγύρου-Βραστάμων-Ιερισσού. «Από την Πλανά μέχρι το Γομάτι παρεμβαίνουμε με προϋπολογισμό 2 εκ. ευρώ», τόνισε. Παράλληλα  είπε ότι με τις χρηματοδοτήσεις του τελευταίου διαστήματος φαίνεται ότι η δουλειά που έγινε σε βάθος χρόνου αποδίδει σήμερα.

Ο κ. Γιώργος περιέγραψε το σταδιακό άνοιγμα της αγοράς εφιστώντας την προσοχή ώστε να παραμείνει καλή η επιδημιολογική εικόνα της χώρας. «Εξαρτάται από όλους, και την κυβέρνηση που θα πάρει τα μέτρα και από εμάς που πρέπει να τα τηρούμε. Χαίρομαι που λαμβάνει χώρα ένας σοβαρός προγραμματισμός ανοίγματος της καθημερινής ζωής του τόπου», δήλωσε. Ωστόσο σημείωσε ιδιαίτερα ότι όλα τα βήματα πρέπει να είναι προσεκτικά.