Στον ανακριτή ο 38χρονος προπονητής που κατηγορείται ότι βίαζε 11χρονη αθλήτρια – Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη

  Φεύγοντας από τα δικαστήρια της Ευελπίδων και μετά από σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων ο κατηγορούμενος δήλωσε «κάντε υπομονή να μάθετε και την υπόλοιπη αλήθεια»

  Ο κατηγορούμενος έφτασε το πρωί της Δευτέρας με αστυνομική κλούβα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και οδηγήθηκε στα κρατητήρια.

  Σε ερώτηση των δημοσιογράφων εάν έχει να δηλώσει κάτι απάντησε “να πείτε στον Σπύρο να ψάξει τη μάνα του, τη γυναίκα του και την κόρη του, να ψάξει τι γίνεται σπίτι του”.

  Ο 38χρονος συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε χθες η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας εις βάρος του για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια.

  Είχε προηγηθεί η κατάθεση της αθλήτριας, που σήμερα είναι 21 ετών, στον Εισαγγελέα Ν. Στεφανάτο, ο οποίος διενεργεί την προκαταρκτική έρευνα μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου. Η κατάθεση ελήφθη υπό άκρα μυστικότητα, ενώ ακολούθησαν οι καταθέσεις των γονέων της. Τα όσα είπαν στον εισαγγελικό λειτουργό, τον οδήγησαν στο να ζητήσει τη σύλληψη του 38χρονου, καθώς τα αδικήματα που φέρεται να έχει τελέσει δεν έχουν παραγραφεί.

  Ο πρώην προπονητής συνελήφθη στη Σάμο, όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια και τον μετήγαγαν με το πλοίο της γραμμής στον Πειραιά και στη συνέχεια τον οδήγησαν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

  Σε δηλώσεις του τις προηγούμενες ημέρες ο 38χρονος έχει αρνηθεί ότι βίασε το κορίτσι και υποστηρίζει ότι είχαν δεσμό και πως ήθελε να παντρευτούν.

  Πηγή: real.gr