Κ. Σγουρής: “Μεγάλη προσπάθεια των σωματείων της Χαλκιδικής για εγγραφή στο μητρώο με απούσα την ΕΠΣΧ”

  Σγουρής

  Αναλυτικά, όσα έγραψε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Κώστας Σγουρής:

  “Οι προϋποθέσεις που τέθηκαν για την εγγραφή στο μητρώο έφερε νέα δεδομένα και έβαλε τους παράγοντες σε μια νέα πραγματικότητα μέσα από λογιστικές, νομικές, και ηλεκτρονικές διαδικασίες που, για τους περισσότερους, ήταν άγνωστες.Η πλειοψηφία όμως των παραγόντων δίνει μεγάλο αγώνα εν μέσω της πανδημίας και των lockdown στις τοπικές κοινωνίες και στις υπηρεσίες ώστε να ολοκληρώσει την διαδικασία.

  Θα έπρεπε η Ε.Π.Σ.Χ αν πραγματικά ενδιαφερόταν, από την πρώτη στιγμή να έχει δημιουργήσει τμήμα εξυπηρέτησης για εγγραφή των σωματείων στο μητρώο. Μαλιστα θα έπρεπε να έχει οργανώσει συνεδρίες ενημέρωσης των παραγόντων, και τα μέλη και οι υπάλληλοι της Ένωσης να προσφέρουν υπηρεσίες χωρίς διακρίσεις.

  Και ΞΑΦΝΙΚΑ!!!

  Μετά την ανακοίνωση του Αυγενάκη ότι θα ψηφίσουν τα εγγεγραμμένα στο μητρώο σωματεία άρχισε το τρέξιμο.
  Γιατί όμως ακόμα και σήμερα δεν βγάζετε μια επίσημη ανακοίνωση οτι η Ένωση επίσημα τρέχει αυτήν την διαδικασία ωστε να γνωρίζουν τα σωματεία τι πρέπει να κάνουν;
  Ποιός έχει ευθύνη για το μπάχαλο που επικρατεί; Γνωρίζετε ότι μόνο 6 σωματεία έχουν πάρει χρήματα στο νομό; Γνωρίζετε ότι τα περισσότερα σωματεία του νομού δεν έχουν ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ και δεν μπορούν να πιστοποιηθούν και εσείς αντί να δείτε πως θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα ΥΠΟΣΧΕΣΤΕ στους παράγοντες ότι σε 10 ημέρες θα πάρουν τα χρήματα αν σας φέρουν τα βιβλία τους και βέβαια όχι σε όλους αλλά σε αυτούς που ΝΟΜΙΖΕΤΕ ότι είναι δικοί σας.
  Αν δεν υπήρχαν οι εκλογές ούτε που θα σας ενδιέφερε αν τα σωματεία σας επιχορηγηθούν.

  ΥΓ.Ελπιζω ό/ή επικοινωνιολόγος της Ε.Π.Σ.Χ με την εντολή του προέδρου να κάνει κοινοποίηση στα e-mail των σωματείων, μέσα από το επίσημο e- mail της Ενώσης και αυτή την ανάρτηση!!!

  ΚΩΣΤΑΣ ΣΓΟΥΡΗΣ”