Ο Δημοτικός Σύμβουλος Αριστοτέλη, Νίκος Κεφαλάς, μίλησε στο Xalkidiki Politiki για την έρευνα εντοπισμού του 75χρονου που αγνοείται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. 

Ο κύριος Χρήστος Ναούμ σηκώθηκε νωρίς το πρωί και πήγε σε ένα εκκλησάκι που έχει δίπλα στο σπίτι του. Από εκείνη την ώρα αγνοείται. Όπως ήταν λογικό οι δικοί του ανησύχησαν και άρχισαν να τον αναζητούν. Ειδοποίησαν τις αρχές και ξεκίνησε η έρευνα. Αυτές επικεντρώθηκαν και στις γύρω εκκλησίες γιατί είναι και ψάλτης, ωστόσο οι έρευνες δεν καρποφόρησαν και επεκτάθηκαν και σε άλλα μέρη”, ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Κεφαλά.

Αρκετοί ήταν οι εθελοντές που βοήθησαν στην ευρύτερη περιοχή, που είναι δύσκολη σε ορισμένα σημεία. Δυστυχώς, το έργο δυσκολεύτηκε και λόγω της ομίχλης. Οι έρευνες ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα και θα συνεχιστούν αύριο από νωρίς το πρωί. Οι εθελοντές και τα κλιμάκια θα συνεχίσουν και αύριο τις προσπάθειες εντοπισμού, μάλιστα θα ενισχυθούν και με εθελοντές από όλη τη Χαλκιδική και από τα κεντρικά κλιμάκια Πυροσβεστικής και Αστυνομίας”. 

”Δυστυχώς, σήμερα δεν υπήρχε κανένα σημάδι που να δώσει λίγο φως στην υπόθεση και ελπίζουμε αύριο να έχουμε μια ευτυχή κατάληξη και όχι κάτι δυσάρεστο”, όπως ανέφερε ο Νίκος Κεφαλάς.