Αναλυτικά:

”Μετά λύπης μας, πλέον, πληροφορηθήκαμε μία ακόμη άστοχη και παραπλανητική ανακοίνωση του κ. υποψηφίου, σχετική με την εγγραφή των ομάδων στο μητρώο της Γ.Γ.Α. Με σαθρά επιχειρήματα, προς χάριν δημιουργίας εντυπώσεων, προσπαθεί ματαίως να υποβαθμίσει το έργο και την προσπάθεια που καταβάλαμε από κοινού με τα σωματεία για την πιστοποίησή τους, το μόνο όμως που κατορθώνει είναι να βλέπει κατάμουτρα την παγερή αδιαφορία των παραγόντων για τα λεγόμενά του, γιατί αυτοί γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα το πραγματικό ενδιαφέρον της Ένωσης για το θέμα αυτό, και όχι μόνο, και την αγαστή συνεργασία που υφίσταται όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε διοίκηση.

Νεόκοποι παράγοντες εμφανίστηκαν στα ποδοσφαιρικά σωματεία της Χαλκιδικής, οι διοικήσεις των οποίων γνωρίζουν πλέον το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει η σημερινή διοίκηση και νομίζουν ότι με ασύστολα ψεύδη θα καταφέρουν να τους παραπλανήσουν.

Αλήθεια κ. υποψήφιε Σγουρή, εσείς που είστε «γνώστης» και κόπτεστε τόσο όσο κανένας άλλος στο νομό για την ένταξη των ομάδων στο μητρώο, στην ομάδα όπου είστε και ενεργό μέλος, έχει γίνει αποδεκτή μέχρι σήμερα η αίτησή της στο σύνολό της από τη Γ.Γ.Α.;”

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ”