Αναλυτικά, η ανακοίνωση του κ. Σγουρή:

”Την προσφιλή της τακτική τής “ΛΑΣΠΗΣ” επέλεξε για ακόμη μια φορά η Ε.Π.Σ.Χ για να απαντήσει στην δημοσίευση μου σχετικά με την διαδικασία πιστοποίησης των σωματείων στο μητρώο της Γ.Γ.Α.

Δεν ξέρω κύριοι της Ένωσης αν γνωρίζετε ότι παρά την μεγάλη προσπάθεια που λέτε ότι έχετε κάνει, τα αμέτρητα e-mail που έχετε στείλει, 10 μόνο σωματεία έχουν ολοκληρώσει μέχρι σήμερα την διαδικασία 6 μόνο σωματεία έχουν πάρει τα χρήματα. Τα υπόλοιπα τρέχουν να προλάβουν.

Ποιος ευθύνεται για αυτό; Για εσάς οι παράγοντες, που ενώ εσείς τους ενημερώσατε, τους κατευθύνατε με τους ειδικούς, αυτοί δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Κύριοι και αργήσατε και αδιαφορήσατε. Μια υπεύθυνη διοίκηση δεν κάνει μόνο αναρτήσεις, και στέλνει e-mail παρακαλώντας τα σωματεία να προχωρήσουν την διαδικασία, για μένα ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

Επειδή θα πετάτε πάλι λάσπη, σας αναρτώ μέρος από το τελευταίο e-mail που εστάλη 7 ημέρες πριν την προθεσμία επανυποβολής και επιβεβαιώνει αυτά που λέω.

Βέβαια στο συγκεκριμένο e-mail το σημαντικό δεν ήταν η διαδικασία αλλά η ηχηρή προσθήκη του υποψηφίου σας, αυτο σας ενδιέφερε περισσότερο, να ενημερώσετε τα σωματεια χρησιμοποιώντας τα μέσα της Ένωσης. Κάνετε πολύ καλά γιατί για ακόμη μια φορά δείχνετε την ιδιοκτησιακή αντίληψη που έχετε και την αλαζονεία σας.

Από: “ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ” <epshalkidikis@yahoo.gr>
Απεσταλμένα: Παρ, 15 Ιαν, 2021 στις 15:32
Θέμα: Re: Νέα, ηχηρή προσθήκη
SOS
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ
(Ακολουθεί η διαδικασια)
Συχνές Ερωτήσεις – Απαντήσεις.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΑ.
ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 6948362392.

Στις Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021, 09:39:27 μ.μ. EET, ο χρήστης ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ <epshalkidikis@yahoo.gr> έγραψε:

«ΕΚΛΟΓΕΣ Ε.Π.Σ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ»
ΕΚΛΟΓΕΣ Ε.Π.Σ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ»

Νέα, ηχηρή προσθήκη

Συνεχίζει τις εκπλήξεις ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής Σταύρος Σαρηγιαννίδης, ανακοινώνοντας νέα, σημαντική συμμετοχή στο συνδυασμό του για τις επερχόμενες εκλογές της Ένωσης. Ο Παναγιώτης Τσικαρίδης (φώτο δεξιά), ένας ιδιαίτερα δραστήριος άνθρωπος, δημοτικός, εντεταλμένος σύμβουλος στο δήμο Νέας Προποντίδας, αποτελεί τη νέα προσθήκη στο δυναμικό του νυν Προέδρου.

«Πιστεύουμε στις ικανότητες και στην εργατικότητα του Παναγιώτη Τσικαρίδη και είμαστε βέβαιοι ότι με τη συμμετοχή του στη Διοίκησή μας, θα συνεισφέρει στην προσπάθεια που έχουμε ήδη ξεκινήσει για την ουσιαστική ανάπτυξη στο χώρο του ποδοσφαίρου, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια» ανέφερε ο κύριος Σαρηγιαννίδης, χαιρετίζοντας την καινούρια αυτή συνεργασία.

Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Χ
ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Κώστας Σγουρής”