Ανασχηματισμός πραγματοποιήθηκε στις Γραμματείες της Νέας Δημοκρατίας, με στόχο όπως αναφέρεται «την συστηματική παρακολούθηση της κυβερνητικής πολιτικής, την ανάδειξη και προβολή του παραγόμενου έργου, την ανάληψη πρωτοβουλιών καθώς και τη συμμετοχή στη διαμόρφωση δημόσιων πολιτικών».

Στον Θεματικό Τομέα του Τουρισμού επικεφαλής ορίσθηκε ο κ. Ανδρέας Φιορεντίνος, ξενοδόχος. Ο κ. Φιορεντίνος έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, Αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και επί σχεδόν 20 χρόνια υπήρξε Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μυκόνου. Τη συγκεκριμένη θέση κατείχε πριν ο κ. Γρηγόρης Τάσιος προεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ).

«Αναμφίβολα αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση αλλά και τιμή να υπηρετήσω τον τουρισμό και από τη θέση του Τομεάρχη Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Γιώργο Στεργίου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και θα αγωνιστώ για τη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας του Τομέα με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του τουρισμού. Κοινωνία, Επιχειρηματικότητα και φορείς του Τουρισμού, θα βγούμε ισχυροί όσο ποτέ από αυτήν την παγκόσμια κρίση. Η ΝΔ και ο Τομέας Τουρισμού θα συνεχίσουν να στηρίζουν το εθνικό μας κεφάλαιο, τον Τουρισμό», αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωση του ο κ. Φιορεντίνος.

Πηγή: naftemporiki.gr