ΑθλητικάΓενικάΔήμος Νέας ΠροποντίδαςΧαλκιδική

Μ. Καρράς: «Προτεραιότητά μας ο αθλητισμός, θα αυξηθούν οι αθλητικοί χώροι» (vid)

''Τρία νέα κλειστά γυμναστήρια θα παραδοθούν στους δημότες της Νέας Προποντίδας, και δυο καινούργια γηπεδάκια 5χ5. στο σχεδιασμό μας έχουμε κι άλλες κατασκευές χώρων άθλησης που θα υλοποιηθούν σύντομα'', ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας

Ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, μίλησε στο Xalkidiki Politiki για τους αθλητικούς χώρους του Δήμου, τονίζοντας πως θα αυξηθούν για την άθληση των πολιτών. Επίσης, σχολίασε θετικά την δημιουργία τριών κλειστών γυμναστηρίων στον Δήμο και τις κατασκευές των γηπέδων 5χ5.

Ο Αθλητισμός είναι προτεραιότητά μας. Κατασκευάζουμε ένα ολοκαίνουργιο γήπεδο 5χ5 στο Λάκκωμα και ένα γηπεδάκι στη Νέα Γωνιά. Είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε, μόλις λήξουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό, το κλειστό γυμναστήριο των Νέων Μουδανιών, που έγινε πραγματικό στολίδι. Επίσης, με γοργούς ρυθμούς προχωρούν και οι εργασίες του δεύτερου κλειστού γυμναστηρίου των Νέων Μουδανιών, σε συνεργασία με τον ΠΟ Μουδανιών και πρόσφατα ξεμπλόκαρε και το κλειστό γυμναστήριο Σημάντρων, κατά την εκσκαφή του οποίου βρέθηκαν αρχαιολογικά ευρήματα. Συνεπώς, σύντομα θα ξεκινήσουν και εκείνες οι εργασίες”, επισήμανε ο κ. Καρράς.

Ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας τόνισε πως ”τρία νέα κλειστά γυμναστήρια θα παραδοθούν στους δημότες της Νέας Προποντίδας, και δυο καινούργια γηπεδάκια 5χ5. Οι αθλητικοί χώροι θα αυξηθούν και θα δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερο κόσμο να αθληθεί με ευκολία. Επίσης, κατά καιρούς πραγματοποιούνται συντηρήσεις σε ανοιχτά γήπεδα ποδοσφαίρου και στο σχεδιασμό μας έχουμε κι άλλες κατασκευές χώρων άθλησης που θα υλοποιηθούν σύντομα.

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button