Ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, μίλησε στο Xalkidiki Politiki για τους αθλητικούς χώρους του Δήμου, τονίζοντας πως θα αυξηθούν για την άθληση των πολιτών. Επίσης, σχολίασε θετικά την δημιουργία τριών κλειστών γυμναστηρίων στον Δήμο και τις κατασκευές των γηπέδων 5χ5.

Ο Αθλητισμός είναι προτεραιότητά μας. Κατασκευάζουμε ένα ολοκαίνουργιο γήπεδο 5χ5 στο Λάκκωμα και ένα γηπεδάκι στη Νέα Γωνιά. Είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε, μόλις λήξουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό, το κλειστό γυμναστήριο των Νέων Μουδανιών, που έγινε πραγματικό στολίδι. Επίσης, με γοργούς ρυθμούς προχωρούν και οι εργασίες του δεύτερου κλειστού γυμναστηρίου των Νέων Μουδανιών, σε συνεργασία με τον ΠΟ Μουδανιών και πρόσφατα ξεμπλόκαρε και το κλειστό γυμναστήριο Σημάντρων, κατά την εκσκαφή του οποίου βρέθηκαν αρχαιολογικά ευρήματα. Συνεπώς, σύντομα θα ξεκινήσουν και εκείνες οι εργασίες”, επισήμανε ο κ. Καρράς.

Ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας τόνισε πως ”τρία νέα κλειστά γυμναστήρια θα παραδοθούν στους δημότες της Νέας Προποντίδας, και δυο καινούργια γηπεδάκια 5χ5. Οι αθλητικοί χώροι θα αυξηθούν και θα δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερο κόσμο να αθληθεί με ευκολία. Επίσης, κατά καιρούς πραγματοποιούνται συντηρήσεις σε ανοιχτά γήπεδα ποδοσφαίρου και στο σχεδιασμό μας έχουμε κι άλλες κατασκευές χώρων άθλησης που θα υλοποιηθούν σύντομα.