Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Ιωάννης Γιώργος, μίλησε στο Xalkidiki Politiki ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας που θα πλήξει τη χώρα, μαζί και το νομό Χαλκιδικής. 

Ο κ. Γιώργος επεσήμανε πως η ΠΕΧ είναι σε ετοιμότητα και έκανε έκκληση στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις για το επόμενο 48ωρο. 

”Υπάρχει ο σχετικός σχεδιασμός που γίνεται στην αρχή του χειμώνα. Είμαστε έτοιμοι σε προμήθειες και αυτές έχουν διανεμηθεί σε διάφορες περιοχές για να εξυπηρετούνται τα εκχιονιστικά μηχανήματα. Μέχρι τώρα τα πήγαμε καλά στις κακοκαιρίες, το ίδιο καλά θα πάμε και στην επερχόμενη. Πρώτο μέλημά μας είναι η εξυπηρέτηση των Κέντρων Υγείας και των Νοσοκομείων και οι δημόσιες μονάδες. Βέβαια, κύριος σκοπός μας είναι γενικά η ασφάλεια των πολιτών, τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής.

Επίσης, ο κ. Γιώργος έστειλε ένα μήνυμα προς τους συμπολίτες του, για τη δική τους ασφάλεια το επόμενο 48ωρο. ”Πριν από λίγους μήνες λέγαμε για τον κορωνοϊό, μένουμε σπίτι μένουμε ασφαλείς. Το ίδιο θα πω και τώρα στους συμπολίτες μου για το επόμενο 48ωρο. Περιορίζουμε τις μετακινήσεις μας στις απολύτως απαραίτητες και αν πρέπει να μετακινηθούμε πάντα με αντιολισθητικές αλυσίδες”.