Τρίγλια

Η κυβέρνηση και η επιτροπή λοιμωξιολόγων άναψαν το «πράσινο φως», ώστε να ξεκινήσει η Football League, που συμμετέχει ο ΠΟ Τρίγλιας, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τη Γ’ Εθνική, κάτι που αφορά την Καλλικράτεια και τον Αετό Βαρβάρας. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κυβέρνηση και η επιτροπή λοιμωξιολόγων άναψαν το «πράσινο φως», ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τη Γ’ Εθνική, τονίζεται, ωστόσο, σε αυστηρό τόνο, πως η κατηγορία πρέπει να εγγυηθεί -και το έχει, βέβαια, ήδη κάνει- ότι θα τηρούνται αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, στα πρότυπα της Super League 1 και της Super League 2!

Την ερχόμενη Δευτέρα (15/02), λοιπόν, οι 20 ομάδες (δύο όμιλοι των 10) φαίνεται πως θα ξεκινήσουν προπονήσεις, μια μίνι προετοιμασία ουσιαστικά, και πιθανότατα σε διάστημα 25 ημερών (μέχρι 10 Μαρτίου) θα γίνει και η σέντρα, προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα-εξπρές.

Σε ό,τι αφορά, τη Γ’ Εθνική, η επιτροπή είναι επίσης θετική, ώστε να δοθεί το «πράσινο φως» σε 15 μέρες και το πρωτάθλημα να εκκινήσει ξανά μέχρι τα τέλη Μαρτίου, για να προλάβει να ολοκληρωθεί.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΣ

Μεγάλη ημέρα η σημερινή για τον σύνδεσμό μας, αφού μετά από μεγάλη μάχη ήρθε η δικαίωση και από τη Δευτέρα (15/2) οι ποδοσφαιριστές της Football League θα επιστρέψουν στις ομαδικές προπονήσεις.

Ο αγώνας μας δεν θα σταματήσει μέχρι την έναρξη και την ολοκλήρωση όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στην Α’ Εθνική Γυναικών, στη Γ’ Εθνική Ανδρών και στο σύνολο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και θα παλέψουμε μαζί τους μέχρι την δικαίωση των αιτημάτων τους.